Ingezonden persbericht


Thunderbird Resorts Inc.: Mei 2014 inkomstrapport

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwired - Jun 10, 2014) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" or "Group") (FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) rapporteert de volgende inkomsten voor november 2014. Voor een meer gedetailleerde analyse van de inkomsten van november 2014 verwijzen u naar www.thunderbirdresorts.com en klik op "November 2014 inkomstenrapport - Analyse" op de startpagina onder "Nieuws en persberichten".

Thunderbird Resorts Inc. - Volledige groep

verkoopresultaten per land (niet-geauditeerd,
in miljoenen)(1)

Mei 2014

Mei 2013

Jaar-na-jaar
stijging/
(daling)

Peru(2)

$ 2.51

$ 2.56


-1.95%

Costa Rica(3)(4)

0.96


1.10

-12.73%

Nicaragua


1.24


1.19

4.20%

Totale geconsolideerde operationele inkomsten

$ 4.71

$ 4.85


-2.89%

(1)

De gerapporteerde inkomsten zijn gebaseerd op maandelijkse gemiddelde wisselkoersen, rapporten van inkomsten van dezelfde winkels en vermeld in USD miljoen. Van maand tot maand, wisselkoersschommelingen kunnen een impact hebben op de inkomsten in vergelijking met vorig jaar.

(2)

De inkomsten van 2014 en 2012 omvatten alle inkomsten van de gokspelen in het land plus de inkomsten van het Fiesta Hotel dat volledig onze eigendom is en de beheerkosten voor het Thunderbird Hotel - Pardo, Thunderbird Hotel - Carrera en Thunderbird Hotel- El Pueblo, dat in eigendom is van derden.

(3)

Vanaf 1 januari 2013 heeft IFRS 11 de boekhouding van joint ventures gewijzigd waarbij de proportionele consolidatie niet meer toegelaten is en de eigen vermogen boekhouding moet worden toegepast op joint ventures. Tot nader order en voor het gemak van de lezer en voor de illustratieve doeleinden van dit maandelijks inkomstenrapport heeft de Groep verkozen door te gaan met het weergeven van de proportionele inkomsten van de Costa Rica joint venture die variëren van de wijze waarop de Groep deze inkomsten boekt in onze Interim en Jaarlijkse financiële verklaringen.

(4)

In oktober 2013 hebben wij onze spelposities in Costa Rica verminderd die meer kosten in onderhoud op de vloer (omwille van de per positie spelbelasting) dan hun respectieve inkomsten. Als resultaat zijn de periode inkomsten gedaald, maar ze moeten worden weerspiegeld in de verbeterde EBITDA van de eigendommen.

OVER HET BEDRIJF

Wij zijn een internationale leverancier van merkdiensten in de casino- en gastvrijheidssectoren, gericht op de markten in Latijns-Amerika. Onze doelstelling is "uitzonderlijke ervaringen creëren voor onze gasten". Bijkomende informatie over de groep kunt u vinden op onze website www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: Dit communiqué bevat een aantal vooruitblikkende verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en regelgeving van uiteenlopende internationale, federale en staat rechtsgebieden. Alle verklaringen, andere dan verklaringen van historische feiten, die hierin vervat zijn, inclusief maar zonder beperking, verklaringen met betrekking tot potentiële inkomsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep zijn vooruitblikkende verklaringen die een risico en onzekerheden inhouden. Er kunnen geen garanties worden geboden over de nauwkeurigheid van dergelijke verklaringen en de reële resultaten kunnen materieel verschillen van de resultaten verwacht in dergelijke verklaringen. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat de effectieve resultaten materieel verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van het Bedrijf omvatten concurrentiële druk, ongunstige wijzigingen in de regulerende structuren en algemene risico's verbonden met de bedrijfsvoering. Deze worden allen bekend gemaakt onder de kop "Risicofactoren" en op andere locaties in de documentatie van het Bedrijf die op regelmatige basis ingediend wordt bij het CNQ en andere regulerende autoriteiten.

Deel: ' Thunderbird Resorts Inc. Mei 2014 inkomstrapport '


Lees ook