THUNDERSTORE

ThunderStore daagt computergebruikers uit

Auto te winnen met kraakactie van ThunderStore en Fuji

Hapert, 15 november 1999, ThunderStore daagt computergebruikers uit een bestand op de sites www.thunderstore.com en www.fuji-magnetics.nl te kraken. Lukt dat, ondanks de beveiligingssoftware ThunderSafe uit de ThunderStore beveiligingslijn, dan levert dat een gloednieuwe auto de VW-Beetle op.

In elk doosje met 10 Fuji diskettes zit vanaf eind november een diskette met ThunderSafe, een programma voor het beveiligen van documenten, tekstgedeeltes en e-mailberichten. De normale winkelwaarde hiervan is
HFL 99,-. Om aan te tonen dat het beveiligingsprogramma werkt is deze kraakactie opgezet.

Het beveiligingsprogramma ThunderSafe maakt het mogelijk op een effectieve en gebruikersvriendelijke manier bestanden, directories en e-mailberichten te beveiligen. Het beveiligt elke groep files gemarkeerd in de Windows Explorer of gegevens die gekopieerd zijn naar het Windows clipboard, op een PC of binnen een netwerk. Moet een bericht beveiligd gemaild worden, dan kan dat ook met ThunderSafe. De ontvanger kan het bericht openen als het correcte password is ingegeven. De ThunderSafe-applicatie is daarvoor niet nodig.

De nieuwste versie van ThunderSafe bevat LZO-compressie, zodat files en folders nu in een beschermde en gecompressde 'zelfuitpakkende' executable gestopt kunnen worden. ThunderSafe maakt gebruik van het 448 bit Blowfish algoritme. Snel en simpel te installeren en amper zichtbaar, werkt ThunderSafe veilig en betrouwbaar en houdt zo alle e-mail vertrouwelijk.

De actie loopt tot het voorjaar van 2000. Prijswinnaars worden via de sites van ThunderStore en Fuji Magnetics en in de landelijke media bekend gemaakt. De voorwaarden voor deelname staan op de sites.

ThunderStore (handelsnaam van ASCIT BV) is een Nederlands innovatiecentrum, gespecialiseerd in de ontwikkeling van beveiligingssoftware en management beheer tools.

Deel: ' ThunderStore daagt computergebruikers uit bestand te kraken '
Lees ook