Tie Holding NV

TIE ANNONCEERT ASP DIENST OP BASIS VAN WEBCOMMERCE

dinsdag, 4 juni, 2002

Amsterdam

TIE Holding N.V. ('TIE'), het aan de Amsterdamse beurs genoteerde B2B integratie-softwarebedrijf, maakt bekend dat het heden een op webCommerce gebaseerde dienst introduceert genaamd "TiedByTIE.net" als onderdeel van het TIE Digital Business Community Framework. "TiedByTIE.net" neemt als aanvulling op de bestaande outsourcing diensten van TIE, de deelnemers al het ingewikkelde van B2B integratie uit handen, waardoor zij eenvoudig elektronisch kunnen communiceren met hun zakelijke partners. De dienst zal later deze maand in Nederland en België beschikbaar zijn.

Via "TiedByTIE.net" kunnen leveranciers van bekende partijen in de food-retail en de Doe-het-zelf met hun grote afnemers electronisch transacties uitwisselen. De dienst sluit tevens aan op bestaande platforms als Market4Care (www.Market4Care.nl) en Virtual Affairs' Procurement Server (www.Virtual-Affairs.com), terwijl met een groeiend aantal andere spelers een aansluiting wordt opgezet. Het grote voordeel voor de deelnemer is duidelijk: met één aansluiting kunnen vele partijen op dezelfde, eenvoudige manier worden bereikt. De dienst wordt aangeboden met een certificering door EAN Nederland voor gebruik in diverse branches. De tariefstructuur houdt rekening met partijen die zowel een laag transactie volume kennen alsook een onregelmatig communicatie patroon.

Gebruikers van "TiedByTIE.net" kunnen via bijvoorbeeld e-mail, sms of i-mode een notificatie krijgen van het feit dat er transacties voor ze klaar staan. Via het web kunnen ze deze oppakken en verwerken, maar ook de afzender voorzien van elke gewenste retour informatie. Alle transacties worden bewaard en zijn opnieuw op te roepen en te gebruiken. Alle informatie is tevens te downloaden in XML-formaat zodat verdere interne bewerking eenvoudig plaats kan vinden.

"TiedByTIE.net vult de groeiende vraag naar een snelle manier om mee te doen aan elektronisch zakendoen volledig in", stelt Dick Raman, CEO van TIE. "Belangrijke spelers die op grote schaal bijvoorbeeld leveranciers willen aansluiten, kunnen dit nu op een zeer eenvoudige wijze gestalte geven. Deze nieuwe dienst biedt de gebruikers tevens een opstap naar een breed scala van TIE oplossingen."

Profiel TIE

TIE is een internationaal B2B Integration softwarebedrijf, opgericht in 1987 en genoteerd aan de EuroNext in Amsterdam in de NextEconomy Index. TIE voorziet haar vestigingen en verkooppunten in de gehele wereld van hoogwaardige software- toepassingen en diepgaande kennis. Deze lokale 'service-providers' helpen bedrijven om elektronisch zaken te doen zodat ze hun zakelijke processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen en bovendien fors kunnen besparen op de kosten. TIE's belangrijkste software-toepassing is het 'Enterprise Portal Framework'. Dit stelt bedrijven in staat om de processen van de back office te integreren met die van hun zakenpartners, en om de daartoe benodigde productinformatie te beheren. Omdat de oplossingen van TIE zijn gebaseerd op jarenlange ervaring met zowel EDI als XML, kunnen de klanten van TIE hiervan de vruchten plukken. TIE heeft en brede klantenkring in Nederland, België en Verenigde Staten en is een belangrijke speler in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Voor Informatie:

TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol- Rijk)
Tel: +31-20-658 99 03
Fax: +31-20-658 99 02
e-mail: info@TIEglobal.com

Website: http://www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2001. All rights reserved.

Deel: ' Tie annonceert asp dienst op basis van webcommerce '
Lees ook