Afzender: info@hofstadradio.net

Contactpersoon: P. Winnubst

Tien keer North Sea Jazz Nights

Datum: 3 juli 2001

Tien keer North Sea Jazz Nights op Hofstad Radio

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli wordt in het Haagse Congresgebouw alweer voor de 26e keer het North Sea Jazz festival te houden. Traditioneel wordt het festival vooraf gegaan door live jazz in de Haagse Binnenstad onder het motto 'North Sea Jazz heats The Hague'.

Om de bezoekers van het festival en andere jazz-liefhebbers nog iets meer op te warmen heeft Hofstad Radio besloten een reeks van 10 programma's expliciet te wijden aan bekende en juist ook minder bekende artiesten van het North Sea Jazz festival. 'Het aardige is dat op deze wijze de artiesten die in de programma's aan de orde komen ook qua achtergrond kunnen worden besproken', aldus P. Winnubst van Hofstad Radio. 'De gekozen artiesten staan op North Sea Jazz of hebben daar gestaan en zijn kenmerkend voor de breedte van het festival'. 'Meestal ga je alleen luisteren, of is er slechts een korte beschrijving beschikbaar'.

Artiesten die in de North Sea Jazz Nights van Hofstad Radio elk geval aan de orde komen zijn onder meer: Isaac Hayes, Buena Vista Social Club, Illido Ocho, Taj Mahal, Dick de Graaf sextet, Marcus Miller, Herbie Hancock, Cuby & Blizzards, Keb Mo, Scofeld, George Benson, Tuck & Patty en Zuco 103. 'Artiesten met een duidelijke link naar de betere kwaliteitspop onder de noemer 'Classic Hits' die Hofstad Radio regulier uitzendt' aldus P. Winnubst. De exacte programmering is vanaf dinsdag 3 juli te vinden op de internetsite van Hofstad Radio: https://hofstad.nl.com onder 'Radionieuws' en dan 'Hofstad Nieuws'. De produktie van de programma's is in handen van Rien van Byland. Favoriete platen van de genoemde artiesten kunnen worden aangevraagd via het E-mail adres voor deze programma's: nsj@hofstadradio.net.

De programma's worden uitgezonden van vrijdag 6 juli tot en met zondag 14 juli, telkens van 23.00 tot 01.00 uur. Op de festivaldagen zal Hofstad bovendien tot 07.00 uur in de ochtend volledig in het teken staan van North Sea Jazz. Hofstad is in stereo te beluisteren via de kabelkrant Infothuis in de gehele regio Den Haag, Zoetermeer en het Westland daarnaast wereldwijd live op internet via de knop 'Realaudio' op de Hofstad homepage. Hofstad Radio is de commerciële omroep voor de regio Den Haag.

https://hofstad.nl.com

Hofstad Radio

Postbus 82087

2508 EB

Den Haag

Telefoon: 084 8743054Deel: ' Tien keer North Sea Jazz Nights op Hofstad Radio '
Lees ook