Politiebericht Cuijk 24-08-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

TIEN MAANDEN OUD MEISJE OVERLEDEN NA TRAGISCH ONGEVAL (Cuijk)

Vrijdagmorgen is een tien maanden oud meisje op een oprit van een woning aan het Arodaveld in Cuijk overreden door haar 37-jarige vader. Het meisje raakte daarbij zwaargewond en overleed enige tijd later in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De vader van het slachtoffertje wilde met zijn zoontje met de auto achterruit van de oprit wegrijden. Op een onbewaakt ogenblik is zijn dochtertje vanuit een ander stuk van de tuin vermoedelijk achter de auto gekropen. Toen de man daarop wegreed, kwam het meisje onder een achterwiel van de auto terecht. Om te proberen het leven van het meisje te redden is o.a. een traumahelikopter ingezet. Politievoertuigen hebben de ambulance begeleid naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het slachtoffertje is korte tijd later overleden aan haar verwondingen. De ouders is slachtofferhulp aangeboden.

ACHTERHONDERD VARKENS GESTIKT BIJ BRAND (Boxmeer)

Donderdagmiddag is bij reparatiewerkzaamheden aan een varkensstal aan de Veerstraat in Boxmeer brand uitgebroken. Door de brand zijn in het totaal ongeveer 800 varkens gestikt. Gisterenmiddag omstreeks 15.40 uur was een werknemer van het bedrijf bezig met slijpwerkzaamheden. Vermoedelijk is een vonk van de slijptol in gedroogde mest terecht gekomen en heeft vlam gevat. De brandweer gaf het sein middelbrand. Omstreeks 16.40 uur was de brand onder controle. De in de stal aanwezige varkens zijn door de grote rookontwikkeling om het leven gekomen. De politie heeft in verband met overlast door ramptoerisme de Veerstraat geruime tijd gedeeltelijk afgesloten. De varkens worden vandaag geruimd. SNELHEIDSCONTROLES (Ledeacker/Mill)

Vrijdagmorgen zijn bij een snelheidscontrole op de Dorpsstraat in Ledeacker 32 mensen bekeurd. De hoogste snelheid bedroeg 73 km/h terwijl 50 km/h was toegestaan.

Donderdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Volkelseweg in Mill 18 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 105 km/h.

Deel: ' Tien maanden oud meisje overleden na tragisch ongeval '
Lees ook