23-2-00

Tien nieuwe Scanias Topline voor Tunderman Transport BV

Groot-Brittannië- en Ierlandspecialist Tunderman Transport BV heeft tien Scanias R114LA4x2NA Topline aan zijn wagenpark toegevoegd. Al deze autos zijn voorzien van schijfremmen, retarder en de nieuwe dobli-spiegel. De voertuigen zijn afgeleverd door Beers Bedrijfsauto in Zwijndrecht.

Tunderman Transport BV, met vestigingen in Europoort en Aalsmeer, is gespecia-liseerd in ritten van en naar de Britse eilanden. De lading bestaat voornamelijk uit stukgoed, groente, bloemen, planten en vis. Per jaar steekt de Tunderman-vloot zon 5.000 keer het Kanaal over. Met 20 koeltrailers en 14 gewone trailers gaat het weke-lijks om zon 36 ritten naar Schotland, 15 tot 20 naar Engeland en 6 naar Ierland. In totaal telt Tunderman BV bijna 50 medewerkers, waaronder zon dertig chauffeurs.

Tunderman beschikt over 24 trekkende eenheden, waarvan 21 Scanias. Het getrok-ken materieel bestaat uit huifopleggers en koelopleggers. Hoog op Tundermans lijst met eisen staan een up-to-date wagenpark en uitstekende dealerservice. Tevens is een lage kilometerprijs absoluut van levensbelang voor Tunderman Transport BV. Kortom: een aantal zeer belangrijke punten, waarbij de keuze al snel viel op het merk dat het beste aan deze eisen voldoet: Scania.

Zoekwoorden:

Deel: ' Tien nieuwe Scanias Topline voor Tunderman Transport BV '
Lees ook