Hengelsportbeurs ook in trek bij buitenlanders

Tien procent meer bezoekers op VISMA 2003

Rotterdam, 30 maart 2003 "Met ruim 44.760 bezoekers kan de organisator van

VISMA 2003 succesvol terug zien op vijf geslaagde dagen. Vandaag om 17.00 uur sloot de grootste hengelsportbeurs van de Benelux haar deuren. Met bijna 4.000 extra bezoekers heeft de beurs duidelijk meer aandacht getrokken dan de vorige jaren. Naast Nederlanders waren er ook bezoekers uit België, Ierland, Hongarije en Duitsland. Volgens de talrijke bezoekers op de jaarlijkse bijeenkomst is de beurs het neusje van de zalm voor wat betreft primeurs, innovatieve producten en vooral veel mooi materiaal en nieuwe vakantiebestemmingen

Het is een trend in de beursbranche dat bij de verwachting van mooi weer de bezoekersaantallen duidelijk minder zijn. Maar voor de organisatoren van de VISMA 2003 heeft deze factor geen invloed. De meeste hengelaars blokkeren hun agenda al maanden van tevoren op de openingsdagen van de beurs. Mooi weer of niet, de bezoekers zullen het niet riskeren om de laatste nieuwigheden van hun hobby te missen. Men kan het nieuwe visseizoen tenslotte niet beginnen zonder een goede uitrusting. Nieuwe boosters voor het aanlengen van voer, de laatste trend in de uitvoering van foedraals en hengels en een stabiele boot zijn keuzes die men elk jaar opnieuw maakt.

Meer en beter

In ruim honderd stands konden de bezoekers informatie krijgen over de nieuwste ontwikkelingen van materialen, visuitrusting en allerlei accessoires.Naast voorlichting over hengelsportartikelen, is een hengelaar graag op de hoogte van een plek waar de visstand op peil is en waar het viswater van een goede kwaliteit is. Bij de presentatie van de visbotenshow heeft menig hengelaar zich vergaapt aan de vele nieuwe modellen en kon men alvast dagdromen van de vele aantrekkelijke visbestemmingen in binnen- en buitenland. Een jaarlijks toenemend aantal exposanten bewijst dat de VISMA is uitgegroeid tot de favoriete stek van hengelsportliefhebbers en iedereen die de recreatieve en sportieve kanten van het vissen een warm hart toedraagt.

Internet

Bezoekers kunnen nog nagenieten van de beurs op de internetsite en informatie verzamelen over de producten van de exposanten die hun interesse opwekten of gewoonweg bladeren in het fotodagboek van de afgelopen periode. De site is te openen op http://www.rtb.nl/visma

Organisatie

VISMA 2003 werd georganiseerd door RTB Beurzen. Ook BinnenHuis & Tuin 2003 is bekend bij talrijke bezoekers. In het najaar treft u in Ahoy⤮ Expo Center in Rotterdam de beurzen Femina 2003 (3 tot en met 12 oktober) inclusief de beurs Ski Happ aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.

Deel: ' Tien procent meer bezoekers op VISMA 2003 '
Lees ook