Gemeente Delfzijl


INFORMATIE

16-11-1999

Tien winnaars bij ontwerpwedstrijd nieuwe stadspostzegel

Uit de meer dan 1500 ingeleverde tekeningen zijn er tien door de jury gekozen tot beste ontwerp voor een nieuwe stadspostzegel. Deze tien zegels komen op een velletje van tien stadspostzegels. Het velletje is vanaf vrijdag 26-11-1999 verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen, zoals boekhandels, tabaksspeciaalzaken en benzinestations. Op donderdag 25-11-1999 om 10.00 uur is de prijsuitreiking. De prijsuitreiking vindt plaats in attractiepark AquariOm, Zeebadweg 3 Delfzijl. Wethouder de heer A.J. Huisman van onderwijs overhandigt de prijzen aan de winnende kinderen en aan de school.

De winnende leerlingen zijn: Ilse de Bruin (groep 7, CBS Bierum), Linda Wiersum (groep 8, CBS De Burcht Spijk), Anita Bolhuis (groep 6, CBS Bierum), Carlina Watson (groep 8, 't Zigt Delfzijl), Meindert Wiertsema (groep 7b/8, CBS De Burcht Spijk), Rensi Mulder (groep 2, CBS De Zaaier Delfzijl), Merel Gielink (groep 7, OBS Jan Ligthart Delfzijl), Francisca Smit (groep 8, De Noorman Delfzijl), Ugür (OBS Brandaris Delfzijl) en Michael Helmantel (groep 8, OBS Jan Ligthart Delfzijl).

Deze ontwerpwedstrijd is begin oktober uitgeschreven en is een initiatief van Stadspost Eemsmond Expres en de gemeente Delfzijl. De leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Delfzijl konden meedoen aan deze wedstrijd. De opdracht voor de ontwerpwedstrijd luidde: maak een postzegel die te maken heeft met het nieuwe millennium.

__

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt D. Landman, telefoon 0596-639945.

De fotograferende pers is van harte uitgenodigd.

Deel: ' Tien winnaars ontwerpwedstrijd stadspostzegel Delfzijl '
Lees ook