Mojo Concerts

Calypso maakt zich op voor de tiende editie van Sex, Lies & Comedy; stand-up comedy met een scherp randje. Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus bijten drie stand-up comedians van top niveau het spits af. Calypso zal weer het decor zijn van humor waar de scherpe kantjes nog niet vanaf zijn.

De line-up:

Melvin George (USA)
Een routinier Pur Sang. Draait al meer dan dertig jaar mee in de business en is een van de meest gerespecteerde stand-up comedians uit het Amerikaanse circuit. Wie George ziet zal beamen dat deze man rechtstreeks uit een Motownclip is weggelopen. Hij was onder andere te zien in "Mo' better blues" van Spike Lee, maar ook bij het befaamde black comedy gezelschap Def Comedy Jam. Verder toerde hij als openingsact mee met onder andere de Four Tops, Roberta Flack en The Temptations.

Reginald Hunter (USA)
Hunter was al verschillende malen op de Nederlandse televisie te zien, trad op tijdens comedy festival A BIG Night of Comedy in Diligentia Den Haag en kreeg vele fans door verschillende tours door Nederland. De internationale pers in laaiend enthousiast over hem; wij houden het bij de kreet uit het Parool die zijn optreden "Een Feest!" noemde.

Tony Woods (USA)
Een ster in het New Yorkse-underground circuit. Onder zijn bewonderaars zitten ook veel stand-up comedians uit verschillende landen. Woods gaat zijn eigen gang en neemt de tijd voor zijn publiek. Als Woods op het podium staat heeft hij de leiding en laat het publiek langzaam maar zeker binnen in zijn krankzinnige maar hilarische wereld.

Master of Ceremonies:
Donderdag 23 augustus: Sjaak Bral
Vrijdag 24 augustus: Tricky Rick
Zaterdag 25 augustus: Tricky Rick

Sex, Lies and Comedy
Donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus
Calypso, Mauritsweg 5 Rotterdam
Aanvang: 21.00 uur
Reserveren: 010 402 20 19
Entree: fl 20 ( 9,07). Met diner: fl 42,50 ( 19,29) (excl. servicekosten).

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Deel: ' Tiende editie van Sex, Lies & Comedy in Calypso Rotterdam '
Lees ook