amsterdam rai


een tijdsgeest die terug te vinden is in wonen... de tiende residence woonbeurs wordt een feest voor de zintuigen. u krijgt niet alleen een overzicht van exclusieve eigentijdse woonstijlen maar ook van trends in eten en drinken, mode en buitenleven. gezamenlijk maken zij deze jubileum-editie tot een in alle opzichten verrassende driedimensionale versie van het residence woontijdschrift. deze woonbeurs is vormgegeven door het bureau voor interieurarchitectuur adan & de vilder.
maak kennis met een aantal bijzondere paviljoens met een geheel eigen sfeer en inspirerende combinaties van woon- en leefstijlen.

residential gardens
residential gardens is het kloppende hart van de beurs; rond een royaal terras geven verschillende gerenommeerde interieurdecorateurs acte de présence. zij presenteren een boeiende mix van meubilair, interieurdecoraties en accessoires. in het midden van deze bron van woonideeën treft u het 'residence paviljoen' waar het tijdschrift residence zich presenteert en u uiteraard van harte welkom bent.

master class
glas-in-loodtechnieken, aquarelleren, met mozaïek ingelegde tafels, beeldhouwen... in de master class laten vaklieden en kunstenaars zien hoe u traditioneel vakmanschap in huis kunt halen.

wining & dining
bent u geïnteresseerd in wijnen? kom proeven in het wining & dining paviljoen waar u een keur aan exquise wijnen en spijzen wordt geboden.

theo fabergé
wat hebben elizabeth taylor, billy joël, george bush en michael gorbatsjov met elkaar gemeen? allemaal zijn ze eigenaar of liefhebber van het werk van kunstenaar/ontwerper theo fabergé, de enige levende kleinzoon van de wereldberoemde goudsmid en juwelier van de russische tsaren, carl fabergé. tijdens de residence woonbeurs '99 worden lezingen gehouden over het huis fabergé vanaf 1845 tot heden en is de st.-petersburg collection van theo fabergé te bewonderen. een aanrader voor liefhebbers van exclusieve objets d'art!

buitenleven
op de residence woonbeurs '99 vindt u ook een sfeervol 'groen' paviljoen met fraaie tuininterieurs, tuindecoraties en terras-accessoires. het betere buitenleven in haar allermooiste vorm.

de champagne bar
tijd voor champagne! verwen u zelf in de champagne bar met een goed glas en vergeet ook de verrukkelijke oesters niet.

locatie: residence woonbeurs '99 nederlands congres centrum den haag
churchillplein 10
2508 ea den haag
tel: 070- 306 63 66
fax 070-306 64 50

parkeren
in en om het nederlands congres centrum den haag zijn tijdens de beursdagen voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

openingstijden
woensdag 15 t/m vrijdag 17 september : 11.00 - 22.00 uur zaterdag 18 en zondag 19 september van 10.00 - 18.00 uur

toegangsprijs
volwassenen f 25,-
met kortingsbon f 20,-
kinderen tot 12 jaar f 12,50

- tot 4 jaar gratis

organisatie
amsterdam rai
projectteam residence
postbus 77777
1070 ms amsterdam
telefoon 020 549 12 12
fax 020 549 18 89

Deel: ' Tiende Residence Woonbeurs in Amsterdam RAI '
Lees ook