Gemeente Arnhem

Vanaf zaterdag (tijdelijk gratis) parkeren in garage Centraal Eerste deel nieuwe parkeergarage bij station Arnhem telt 700 plaatsen

Het eerste deel van de nieuwe ondergrondse parkeergarage nabij het Arnhemse centraal station zal aanstaande zaterdag worden opengesteld voor het publiek. Nadat de garage vrijdag 12 oktober op bescheiden wijze officieel wordt geopend, kunnen automobilisten vanaf 13 oktober in de garage terecht om met eigen ogen dit bouwwerk van architect Ben van Berkel te bewonderen. Bij wijze van introductie is het parkeren in de nieuwe garage tot 1 november helemaal gratis.

Ook daarna kan nog gratis geparkeerd worden in de nieuwe garage Centraal (700 parkeerplaatsen). Wie boodschappen doet bij een ondernemer die bij winkeliersvereniging City Centrum Arnhem is aangesloten, ontvangt bij het afrekenen een waardebon waarmee gratis geparkeerd kan worden in garage Centraal. De door de Holding Parkeervoorzieningen Arnhem beschikbaar gestelde waardebonnen (maximale waarde F 13,50) blijven de hele maand november geldig. Daarna moet er weer betaald worden, al zal er nog lange tijd - tot de garage helemaal klaar is - een gereduceerd tarief gelden (25 procent korting). Dit omdat de garage nog niet helemaal klaar is en een aantal voorzieningen nog niet optimaal is. De nieuwe parkeergarage die per auto bereikbaar is via de ingang tegenover het postkantoor aan Stationsplein-West is van maandag tot vrijdag geopend van 6.00 tot 02.00 uur. Op zaterdag is de garage open van 7.00 tot 02.00 uur en op zondag van 8.00 uur tot 02.00 uur. In de parkeergarage geldt het volgende (gereduceerde) tarief : per uur F 2,25 (in plaats van F 3,--) met een maximum van F 13,50 per dag (in plaats van F 18,--).

Zoekwoorden:

Deel: ' Tijdelijk gratis parkeren in garage Centraal Arnhem '
Lees ook