Gemeente Lelystad

School De Zandbank krijgt tijdelijk onderdak in oude Maranathaschool

Leerlingen en leerkrachten van de afgebrande openbare school De Zandbank kunnen vanaf maandag 27 januari terecht in de voormalige, nu leegstaande, Maranathaschool in de Gondel. Tot voor kort was hier nog een dependance van de Boeierschool in gevestigd. Sinds de opening, vorig najaar, van de nieuwe uitgebreide Boeierschool in het Karveel staan de lokalen van de voormalige Maranathaschool leeg. De school is groot genoeg om alle acht groepen van de Zandbankschool te huisvesten.

De leerlingen zullen elke ochtend en middag met bussen heen en terug worden teruggebracht. Op de bus rijden begeleiders mee die de leerlingen tussen de verzamelplaats in de Zandbank en de school in de Gondel begeleiden.

Het gebruik van het schoolgebouw in de Gondel door De Zandbank is tijdelijk. De gemeente komt zo spoedig mogelijk met een andere oplossing die dichterbij de wijk ligt waar de leerlingen vandaan komen.

Alle ouders van leerlingen van De Zandbank worden in een aparte bijeenkomst over de tijdelijke maatregelen geïnformeerd. Ook de bewoners in de omgeving van de voormalige Maranathaschool zijn op de hoogte gesteld van de tijdelijke ingebruikname van het leegstaande schoolgebouw

---

© Geplaatst op 27 januari 2003

Deel: ' Tijdelijk onderdak De Zandbank in oude Maranathaschool in Lelystad '


Lees ook