Gemeente Zoetermeer

Tijdelijk ongemak voor bezoekers centrale hal Stadhuis

De verbouwing in de centrale hal van het Stadhuis is inmiddels in volle gang. De dienstverlening gaat gewoon door, alhoewel er op verschillende plekken in de hal allerlei verbouwingswerkzaamheden plaatsvinden. Er wordt geprobeerd de overlast voor bezoekers zo klein mogelijk te houden, maar het is niet te voorkomen dat regelmatig het geluid van hamers, beitels en boren te horen is. In de hal zelf is een bord geplaatst om bezoekers op de hoogte te houden. Via aparte aanplakbiljetten zullen de verdere verbouwingsacties worden aangekondigd.

Een van de consequenties van de verbouwing is in ieder geval dat vanaf heden in de centrale hal helaas geen toiletvoorziening meer geboden kan worden. Bezoekers die gewend waren hiervan gebruik te maken worden verzocht hier rekening mee te houden.
Binnenkort wordt ook een tijdelijke voorziening gemaakt voor de in- en uitgang voor bezoekers van de centrale hal. De draaideur zal worden vervangen en tijdelijk zal gebruik moeten worden gemaakt van nooddeuren aan de zijde van het Stadhuisplein. Dit zal duidelijk worden aangegeven, zodat bezoekers te allen tijde de weg naar de balies van het Stadhuis kunnen vinden.Gemeente Zoetermeer © August 2001

Deel: ' Tijdelijk ongemak bezoekers centrale hal Stadhuis Zoetermeer '
Lees ook