Provincie Zuid-Holland

16-08-2001

Tijdelijke afsluiting N211 bij 's Gravensande

In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 augustus worden er werkzaamheden uitgevoerd op de Noordlandseweg (N 211) ter hoogte van de kruising met de Maasdijk (220). Het wegdek wordt uitgefreesd en opnieuw geasfalteerd en er worden snelheidremmende plateaus aangebracht. Om veiligheids- en uitvoeringstechnische redenen wordt de aansluiting van de N220 aan de N211 tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten.

Het doorgaande autoverkeer op de hoofdrijbaan van de Noordlandseweg wordt met behulp van een mobiele verkeersregelinstallatie over één rijstrook geleid. Verkeer van en naar de Maasdijk wordt omgeleid met routeborden.
Autoverkeer vanuit Hoek van Holland wordt doorgestuurd in de richting 's-Gravenzande en omgeleid via de Zanddijk en de Zijdijk naar de Maasdijk.
Autoverkeer op de Maasdijk rijdend in de richting van de N 211/Hoek van Holland wordt omgeleid via de Woutersweg en de Koningin Julianaweg.

(Brom-)fietsers ondervinden nauwelijks hinder van de werkzaamheden. Lijnbussen van Connexxion volgen een aangepaste route. Bestemmingsverkeer t.b.v. aanwonenden Nieuwlandsedijk blijft mogelijk

Zoekwoorden:

Deel: ' Tijdelijke afsluiting N211 bij 's Gravensande '
Lees ook