Gemeente Waalre

TIJDELIJKE OMLEIDING EINDHOVENSEWEG

Van vrijdag 9 juli 1999 21.00 uur tot en met zaterdag 10 juli 1999 21.00 uur wordt het gedeelte van de Eindhovenseweg in Waalre tussen de Burgemeester Mollaan en de Raadhuisstraat volledig afgesloten voor verkeer. Er is gekozen voor dit tijdstip om de overlast voor het verkeer op de Eindhovenseweg zoveel mogelijk te beperken. Er wordt namelijk een gedeelte van het riool vervangen dat vanaf de Schoonoordstraat onder de Eindhovenseweg doorloopt. De Eindhovenseweg zal daarom ter hoogte van de Schoonoordstraat worden opengebroken. Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer over de Eindhovenseweg tijdelijk worden omgeleid door Aalst. De omleidingroutes worden aangegeven met de bekende gele borden en zijn als volgt:


+ Het verkeer uit de richting Eindhoven wordt omgeleid via de Burgemeester Mollaan, Juliana de Lannoylaan, Raadhuisstraat en Koningin Julianalaan naar de Valkenswaardseweg.
+ Het verkeer uit de richting Valkenswaard wordt omgeleid via de Raadhuisstraat, Kerkhoflaan, Primulalaan en Burgemeester Mollaan naar de Eindhovenseweg.
Informatie
De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Waalre uitgevoerd door de firma Balast Nedam. Rijkswaterstaat heeft de benodigde vergunningen verleend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Huisman van de afdeling Technische Zaken en Verkeer van de gemeente Waalre, telefoon: 040 - 2282688. Waalre, 1 juli 1999

Deel: ' Tijdelijke omleiding Eindhovenseweg Waalre '
Lees ook