Tijdschrift Ex nu ook in cafs


Tijdschrift over scheiding krijgt bredere verschijning

AMSTERDAM, 20100602 -- Het nieuwe tijdschrift Ex, over scheiding en daarna, zal ook in cafs verspreid worden. Het eerste nummer werd alleen verspreid via losse verkoop bij boekwinkels en supermarkten en in wachtkamers van huisartsen. De initiatiefnemers vinden dat het blad overal te vinden moet zijn waar de doelgroep het kan tegenkomen. Dus ook in het caf. Ex wil eraan bijdragen dat minder scheidingen uitlopen op een vechtscheiding.

Ex
In Ex staan artikelen met praktische en juridische informatie over scheiding en de gevolgen ervan. Ex laat deskundigen aan het woord, maar vooral ook bekende en minder bekende Nederlanders die een scheiding achter de rug hebben. Zo staat in de nieuwe Ex het verhaal van voormalig presentatrice Rene Vervoorn, die getrouwd was met een oplichter en een dramatische scheiding doormaakte. Zij vertelt hoe zij daar weer bovenop kwam. En Mariette Fehmers (SBS6) vertelt over de keuzes die zij maakte na haar scheiding om haar dochter en haarzelf weer perspectief te geven voor de toekomst. Verder wordt volop aandacht besteed aan onderwerpen als scheidingsbemiddeling, (wijziging van) alimentatie, hoe kinderen met de scheiding van hun ouders omgaan en de vorming van een stiefgezin.

Reis winnen
Lezers van Ex kunnen een gratis 1-ouder-vakantie met hun kinderen winnen door hun mooiste vakantieverhaal in te sturen.

Praktische informatie
Ex is een publiekstijdschrift dat twee keer per jaar verschijnt in een oplage van 50.000 exemplaren. Het tweede nummer van Ex is vanaf donderdag 3 juni verkrijgbaar in 4.700 boekwinkels en supermarkten. Prijs: 6,95.
Ex is een uitgave van Family Mediation Magazines, waar ook de website www.AllesOverScheiding.nl aan verbonden is.

Family Mediation Magazines


Deel: ' Tijdschrift 'Ex' over echtscheiding ook in cafs verspreid '
Lees ook