Persbericht

TIJDSCHRIFT OVER DE NOORD-HOLLANDSE NATUUR NU OOK OP CASSETTE VERKRIJGBAAR

De provinciale natuurbeschermingsorganisatie Het Noordhollands Landschap beheert niet alleen 60 natuurgebieden, ze verzorgt ook een zeer lezenswaardig tijdschrift over de natuur in Noord-Holland. Allerlei onderwerpen die te maken hebben met de natuur in Noord-Holland worden op een aantrekkelijke manier voor het voetlicht gebracht. Ook bevat het kwartaalblad een uitgebreid overzicht van activiteiten in de natuur waaraan ook mensen met een visuele handicap kunnen deelnemen. Omdat er steeds meer vraag naar is, verschijnt vanaf eind februari het blad op cassette. Deze cassetteversie wordt verzorgd door CGL (Centrum voor Gesproken Lektuur) in Grave. Zo kunnen ook mensen met een leeshandicap genieten van de natuur in hun omgeving, iets wat Het Noordhollands Landschap graag wil.

Iedereen die belangstelling voor de cassettes heeft, kan zich melden bij Het Noordhollands Landschap in Castricum. Het telefoonnummer is 0251-659696. De prijs voor de cassettes is hetzelfde als voor het gewone lidmaatschap: f 35,- (of f 25,- voor jongeren tot 19 jaar of 65-plussers). Voor dit bedrag krijgt men vier maal per jaar de cassette. Wellicht is het ook een idee een abonnement cadeau te geven aan iemand met een lees-handicap.

Door een abonnement te nemen steunt men bovendien het natuurbeschermingswerk in Noord-Holland.

Voor inlichtingen over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met Johan Stuart, 0251-659750, privé 023-5389481 of mobiel 06-53129644.

Castricum, 18 januari 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' Tijdschrift over Noord-Hollandse natuur nu ook op cassette '
Lees ook