Tiscali

P E R S B E R I C H T

TISCALI S.P.A BENOEMT RUUD HUISMAN TOT CEO BENELUX

Utrecht, 4 september 2001 - Tiscali S.p.A. heeft vandaag bekend gemaakt dat de heer Ruud Huisman is benoemd tot CEO van Tiscali Benelux. Ruud Huisman is reeds CEO van de Nederlandse dochter Tiscali B.V.

Deze stap is een logisch gevolg van het consolidatieproces van Tiscali en zal naar verwachting bijdragen tot een versnelde realisatie van haar doelstellingen. Met de combinatie van kennis over de consument, een krachtige technologische basis en groeiende operationele efficiency zal Tiscali Benelux haar positie van het meest vooraanstaande internet communicatiebedrijf van de Benelux consolideren. De integratie zal bijdragen aan de doelstelling om als Tiscali-groep meer gebruik te maken van synergie en efficiency. De integratie biedt daarnaast goede mogelijkheden voor het realiseren van snelle innovaties en groei.

"Tiscali wil haar doelstellingen bereiken door een verdere integratie van de bedrijven in de Benelux regio, rekening houdend met de culturele identiteit van elk land afzonderlijk" zegt Renato Soru, chairman en CEO van Tiscali S.p.A. "Wij zijn ervan overtuigd dat Ruud Huisman als CEO Benelux en ondersteund door het Executive Committee hier een uitstekende invulling aan zal geven".

Het personeel van de betrokken Tiscali vestigingen is inmiddels op de hoogte gebracht.

Tiscali Benelux is een 100% dochterbedrijf van Tiscali S.p.A. en bestaat uit de tweede grootste internet service provider van Nederland en de tweede in België.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Tiscali S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), een van de grootste en snelstgroeiende Internet communicatiebedrijven in Europa. Tiscali levert toegang tot het internet en biedt een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten aan 7,1 miljoen actieve gebruikers. In het eerste halfjaar van 2001 genereerde Tiscali een internetverkeer van meer dan 19 miljard minuten en had zij meer dan 13 miljoen bezoeken per maand op haar websites (30 juni 2001).
Website Tiscali B.V.: www.tiscali.nl
Europese website Tiscali: www.tiscali.it

Deel: ' Tiscali benoemt Ruud Huisman tot CEO Benelux '
Lees ook