Tiscali

P E R S B E R I C H T

TISCALI NEEMT XOIP OVER

Maarssen, 30 augustus 2001 - Tiscali B.V. maakt bekend dat overeenstemming is bereikt over de aankoop van XOIP B.V. per heden. Financiële details van de transactie worden niet bekend gemaakt.

XOIP was in 1999 de eerste, op een abonnement gebaseerde, service provider van Unified Messaging (één telefoonnummer en mailbox om e-mails, sms, voicemailberichten en faxen te ontvangen) in Nederland. In relatief korte tijd hebben ca. 240.000 abonnees zich laten registreren voor deze service.

Gebruikers van de XOIP diensten kunnen hun abonnement bij XOIP continueren als onderdeel van het nieuwe TIS-COMPLEET pakket van Tiscali. Medio september zal dit pakket beschikbaar zijn voor bestaande en nieuwe abonnees voor Tiscali*.

Vooralsnog zal het merendeel van de medewerkers van XOIP een zelfstandige eenheid vormen binnen de Tiscali-groep.

"XOIP heeft in Nederland een succesvol merk met loyale abonnees opgebouwd. Hun diensten passen uitstekend in onze doelstelling om op de Nederlandse markt onze toppositie te behouden door middel van klantgerichtheid, goede en snelle verbindingen en een uitgebreid producten- en dienstenpakket" zegt Ruud Huisman, CEO van Tiscali B.V.

Deel: ' Tiscali neemt XOIP over '
Lees ook