Met Tivoli Storage Manager 200% verbeterde performance

Nieuwe technologie halveert backup- en hersteltijd

Amsterdam, 22 oktober 1999 - Tivoli Systems introduceert Tivoli Storage Manager, de opvolger van de opslagbeheersoftware ADSM van IBM en Tivoli. De combinatie van resources van IBM en Tivoli Systems, heeft een nieuwe, gepatenteerde technologie opgeleverd. Met Tivoli Storage Manager kan netwerkbandbreedte worden vrijgemaakt, is de backup en recovery performance toegenomen en worden resources optimaal benut.

Nieuw aan Tivoli Storage Manager is dat het nu geavanceerde functionaliteit voor SAN's (Storage Area Networks) biedt, zoals het delen van taperesources en datatransmissie via conventionele IP- en glasvezelnetwerken.

Op het gebied van NT-serverperformance heeft Tivoli een verbetering van 200% gerealiseerd, waarmee de beschikbaarheid van applicaties voor e-business en webservers aanzienlijk wordt vergroot.

Tivoli Storage Manager is ontwikkeld in het kader van het eerder dit jaar aangekondigde Information Integrity Initiative van Tivoli Storage Management. Dit initiatief is inmiddels overgenomen door enkele van de grootste ondernemingen ter wereld (waaronder Kodak, Intel, Solomon Smith Barney en EDS) om hun informatie optimaal te benutten en beschermen. In combinatie met Tivoli Enterprise Solutions vormt Tivoli Storage Management een belangrijk onderdeel van de geïntegreerde Tivoli beheersuite.

Over Tivoli Systems
Tivoli Systems is de toonaangevende leverancier van open, schaalbare, platform-onafhankelijke oplossingen voor het beheer van netwerken, systemen, applicaties en business-to-business e-commerce-toepassingen. Overal ter wereld werken gerenommeerde bedrijven met Tivoli software en compatibele producten van derden, om de kosten en complexiteit terug te dringen, die samenhangen met het beheer van netwerken, systemen, databases en applicaties. Het in Austin, Texas, gevestigde Tivoli distribueert haar producten nationaal en internationaal via een netwerk van verkoopkantoren, systeemintegratiespecialisten en wederverkopers. Als dochter van IBM maakt Tivoli ook gebruik van de verkoopkanalen van IBM. Meer informatie over Tivoli is te vinden op de volgende website: https://www.tivoli.com.

Deel: ' Tivoli Storage Manager 200% verbeterde performance '
Lees ook