TKP Investments BV winnaar 2016 in Pensioenvermogensadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160422 -- TKP Investments BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Pensioenvermogensadviesbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘TKP Investments weet zijn uitgebreide knowhow op het gebied van pensioenbeleggen en vermogensbeheer uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een zeer bijzonder bedrijf met een even bijzondere CEO.’

Als professionele aanbieder van vermogensbeheer met zijn wortels diep in de Nederlandse pensioensector, is TKP Investments BV in staat de problematiek van institutionele beleggers volledig te doorgronden. Maar de dienstverlening gaat verder: van gedegen strategisch advies tot een overzichtelijke beleggingsadministratie en van het selecteren en monitoren van externe vermogensbeheerders tot heldere rapportages. TKP Investments biedt alle diensten op het gebied van vermogensadvies- en beheer, waarbij het pensioenbestuur volledig de regie houdt. Daarnaast beschikt het over diepgaande kennis van de verplichtingenkant van de balans. TKP Investments BV is opgericht in 2003, maar vindt zijn oorsprong al in 1988. Het bedrijf houdt kantoor in Groningen, is (vooralsnog) alleen in Nederland actief en telt circa 100 hoogopgeleide medewerkers. Sinds 2011 is het onderdeel van Aegon Asset Management.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in TKP Investments BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij TKP Investments, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant.’

Partnerschap, vertrouwen en transparantie

Met veel warme kleuren, een kunstzinnige inrichting en een prettige atmosfeer lijkt het kantoor van TKP Investments meer op een reclamebureau dan op een financiële instelling die miljarden beheert voor haar cliënten. ‘Na de kennismaking met de CEO wordt direct duidelijk waar die sfeer vandaan komt: Roelie van Wijk is een openhartige, eerlijke en warm communicerende leider. Ze kan bovendien bogen op een zeer indrukwekkende staat van dienst’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Bij TKP Investments begint een duurzame relatie met een kop koffie en een goed gesprek. Partnerschap wordt gezien als de sleutel voor een goed resultaat. Naast bewezen beleggingskwaliteiten vormen vertrouwen en transparantie dan ook de basis van TKP Investments’ relatie met pensioenfondsen.’

De onderneming zet zich al ruim 25 jaar in voor haar klanten, of ze nu kiezen voor één van de diensten of haar integrale aanpak. Hierbij kijken ze bij TKP Investments verder dan alleen de cijfers. Men verdiept zich grondig in het pensioenfonds, zodat het maatwerk kan leveren waar de klant en zijn deelnemers profijt van hebben. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie terecht de branchewinnaar! Tevens komt TKP Investments in aanmerking voor de award voor beste vrouwelijke CEO’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.tkpinvestments.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' TKP Investments BV winnaar 2016 in Pensioenvermogensadviesbranche '
Lees ook