Ingezonden persbericht

TMC Executive Recruitment opent kantoor in Amsterdam

Anticyclisch ondernemen

AMSTERDAM, 20020507 -- Per april j.l. heeft TMC Executive Recruitment een vestiging in Amsterdam geopend. TMC Executive Recruitment is gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals op HBO en WO niveau voor management posities. Ondanks het feit dat tal van collega bureaux zwaar weer ondervinden, ervaart TMC Executive Recruitment voldoende ruimte in de markt om een kantoor in Amsterdam te openen.

Met deze investering is TMC Executive Recruitment klaar om adequaat te reageren op de aantrekkende recruitmentmarkt zonder concessies aan de kwaliteit van haar dienstverlening te hoeven doen. Het team in Amsterdam werkt onder leiding van André Frijters. André Frijters is afkomstig van Brunel, waar hij in verschillende functies ruime ervaring heeft opgedaan met vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit en werving en selectie. TMC Executive Recruitment is twee jaar geleden in 's-Hertogenbosch gestart en heeft inmiddels een duidelijke runner up positie in de markt bereikt. Vanuit de vestiging in 's-Hertogenbosch worden klanten in het gehele land bediend. Met het kantoor in Amsterdam zal TMC in de toekomst nog beter in staat zijn zowel de opdrachtgevers als kandidaten van dienst te zijn.

TMC Executive Recruitment maakt onderdeel uit van The Member Company en is koploper op het gebied van het vormgeven van nieuwe arbeidsverhoudingen als werkondernemerschap en het naar de markt brengen van creatieve en mobiliserende arbeidsmarktformules. Per member company zetten zij vooruitstrevende concepten in de markt die met recht bijzonder genoemd kunnen worden.

TMC Executive Recruitment is met de integrale inzet van haar zes wervingsinstrumenten succesvol in het mobiliseren van kandidaten voor management posities; TMC Technology Executives richt zich op projecten en detachering van consultants op het gebied van Embedded software en Telecom. Dit via het door TMC ontwikkelde werkondernemerschapformule; TMC Assessment & Development is actief op het gebied van potentieel beoordeling, career checkup, persoonlijke loopbaan coaching en -counseling en outplacement; TMC The Virtual Assessment Company is gespecialiseerd in web-recruiting. Via haar unieke website weet The Virtual Assessment Company (careersimulator) goede kandidaten te werven.

Deel: ' TMC Executive Recruitment opent kantoor in Amsterdam '
Lees ook