*************************************************************************

geschikt voor publicatie
3 juni 1999

TNJ WebdesigN lanceert: www.vakantiewerk.net

De doelstelling is gehaald; een interessante, informatieve en overzichtelijke internetsite voor jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 27 jaar. Vandaag 3-6-'99 wordt de site officieel geopend: www.vakantiewerk.net, hier vindt je alle informatie over o.a. werken, de belastingdienst, studiebeurs & OV, werken in het buitenland en de minimumlonen. De jongeren krijgen op deze website, door veel informatie van de FNV vakabond, een duidelijk beeld van hun rechten en plichten als vakantiekracht.
Natuurlijk zijn er ook vacatures voor vakantiewerk te vinden, d.m.v. een overzichtelijk zoeksysteem kan er op verschillende manieren in het vacaturebestand gezocht worden naar een geschikte bijbaan in de regio. Vacatures doorzoeken is één optie, je kunt op deze internetsite ook je CV 'posten'. Door online een CV-formulier in te vullen, maken jongeren kans om werk te vinden, deze CV'-database wordt nl regelmatig geraadpleegd door bedrijven met veel interessante vacatures voor de jeugd. Onder de eerste 1500 CV-inzendingen wordt een Sony Playstation verloot.
Voor bedrijven biedt de site de mogelijkheid om gratis vacatures in het bestand te plaatsen. Deze worden dan door de redactie van www.vakantiewerk.net geverifieerd en gerangschikt. Wij hopen dat er op deze manier, binnen een niet al te lange tijd, een groot en ‘mooi’ aanbod van vacatures zal ontstaan.

Voor meer informatie,
Redactie@vakantiewerk.net
Tel 0413 490491


************************************************************************* http://www.vakantiewerk.net

*************************************************************************

Deel: ' TNJ WebdesigN lanceert www.vakantiewerk.net '
Lees ook