ToCompare.nl lanceert dierenverzekering vergelijking


Ook aanvullende dekkingen direct te vergelijken

ROOSENDAAL, 20130513 -- ToCompare.nl biedt nu ook de meeste complete dierenverzekering vergelijking. Op de website kunnen tientallen huisdierenverzekeringen met elkaar worden vergeleken met één zoekopdracht. Uniek is dat de consument zelf kan samenstellen wat voor dekking hij wenst voor de verzekering van zijn hond of kat.

Kwaliteit net zo belangrijk als de prijs
Huisdierenverzekeringen zijn geen simpele producten en daarom vindt u op ToCompare.nl ook een kwaliteitsscore. Hierbij wordt inzichtelijk of de verzekeraar ook een bijdrage levert aan de kosten voor een consult, of de verzekering dagelijks op te zeggen is en of duidelijk vermeld is wat de premie op langere termijn zal zijn.

Aanvullende dekkingen eenvoudig mee te vergelijken
De meeste huisdierenverzekeringen kunnen samengesteld worden uit meerdere dekkingen zoals chemotherapie, crematie, tandzorg en fysiotherapie. ToCompare.nl berekent alvast de premies van deze aanvullende dekkingen waardoor de consument alleen hoeft aan te vinken wat hij graag zou willen verzekeren. ToCompare.nl filtert direct de dierenverzekeringen uit die deze combinatie van dekkingen aanbieden en toont de bijbehorende premies.

De meest volledige dierenverzekering vergelijking
Naast de meest volledige vergelijking van autoverzekeringen biedt ToCompare.nl ook de meest volledige vergelijking van dierenverzekeringen. Hierbij neemt ToCompare.nl afstand van bestaande websites die slechts verzekeraars vergelijken die een vergoeding betalen per afgesloten polis. “Wij tonen ook aanbieders die ons geen vergoeding wensen te betalen” aldus Marc Mathijssen van ToCompare.nl. “Zo krijgt de consument de meest volledige dierenverzekering vergelijking”.


Deel: ' ToCompare.nl lanceert dierenverzekering vergelijking '
Lees ook