STAATSLOTERIJ

World Port Tournament Honkbal toernooi

Toegangsbewijzen 8e World Port Tournament nu ook bij TicketBox

Het World Port Tournament vindt dit jaar plaats van vrijdag 25 juni tot en met zondag 4 juli 1999. Het internationale honkbal toernooi, dat om de twee jaar in Rotterdam wordt gespeeld staat garant voor honkbal op hoogwaardig niveau. Teams uit Nederland, Taiwan en de Verenigde Staten (Dallas Sox en de Sullivans) zullen in het nieuwe stadion van Neptunus strijden om de titel "winnaar van het World Port Tournament".

Tijdens het toernooi zullen er steeds twee wedstrijden worden gespeeld: een middag- en avondwedstrijd. Uitzonderingen zijn de openingsdag, maandag 28 juni en de dag van de 2e finale wedstrijd.

Op 1 mei is de voorverkoop voor het World Port Tournament van start gegaan. Dit jaar zijn de toegangsbewijzen voor het eerst ook bij TicketBox verkrijgbaar. TicketBox neemt de verkoop van dagkaarten voor haar rekening.
Voor meer informatie of adressen van TicketBox verkooppunten kunnen honkballiefhebbers bellen naar 0900-9393 of surfen naar www.TicketBox.nl.

TicketBox is een onderneming van de Staatsloterij.

Voor verdere informatie: Anne de Lange, woordvoerder van de Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij (SENS). Hij is bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 070 - 30 21 604 (kantoor), 030 - 272 0 352 (privé) en 06 - 65 15 2770 (semafoon).

17 jun 99 11:07

Deel: ' Toegangsbewijzen 8e World Port Tournament bij TicketBox '
Lees ook