IEX

Toekomst Getronics beslist op IEX.nl

Woordvoerder obligatiehouders beantwoordt vragen in IEX Community Call

Als het bod op de obligaties Getronics slaagt, hebben de obligatiehouders het voor het zeggen. De top van het it-bedrijf weigert commentaar. Op IEX.nl, de grootste beleggerssite van Nederland, kan iedereen vanaf morgenochtend 10:00 uur (dinsdag) vragen stellen aan mr J. Kleyn, die namens de obligatiehouders onderhandelde met Getronics.

Deze IEX.nl Community Call Getronics duurt twee dagen. Op donderdag verschijnen de antwoorden van Kleyn op de site. Wat zijn de plannen van de obligatiehouders met Getronics na het bod? De Vereniging van Effecten Bezitters (VEB) verzet zich, omdat aandeelhouders de dupe worden.

Terecht of niet? Hoe denken de obligatiehouders hierover? Trouwens, wie zijn zij? Zijn ze werkelijk geïnteresseerd in een belegging in Getronics, of zijn het speculanten die bloed ruiken en direct met hun nieuw verworven aandelen naar de beurs rennen? Deze en andere vragen zal Kleyn beantwoorden.

Het Getronics Forum van IEX.nl is hét podium, waar in de afgelopen weken particulieren en professionals hun discussies voerden over de toekomst van de automatiseerder. Diverse IEX.nl-columnisten geven regelmatig hun visie, waaronder VEB-directeur Peter Paul de Vries

Over IEX.nl:
De IEX-websites hebben meer dan meer dan 200.000 leden en is daarmee veruit de grootste en meest bezochte Nederlandse website voor particuliere en professionele beleggers. IEX.nl is groot geworden door de uitgesproken meningen van vele professionele beleggers die dagelijks bijdragen aan de site. Op de vele actieve forums ontmoeten beleggers elkaar om over hun beleggingen, over nieuws en koersontwikkelingen van specifieke fondsen te praten. Verder kent IEX.nl het grootste gratis online beursspel van Nederland. Een nieuw en succesvol onderdeel van IEX.nl is IEX.nl Premium, een betaald gedeelte met onbeperkt real-time koersen en het meekijken met handelaren op de vloer. Tot de IEX.nl Groep behoren www.iex.nl, www.debeurs.nl, www.beurz.nl en www.bib.nl.

Voor de redactie, niet voor publicatie:

Zoekwoorden:

Deel: ' Toekomst Getronics beslist op IEX.nl '
Lees ook