Microsoft Benelux

Microsoft
Nederland Producten Portals Support Zoeken Site Guide Schrijf ons Microsoft Nederland
Copyrights & Trademarks

Toestemming voor copyright & richtlijnen voor handelsmerken

Copyright ©

De volgende koppelingen geven informatie over toestemming voor het gebruik van bepaalde materialen met copyright, zoals afbeeldingen, software en tekst, die het eigendom zijn van Microsoft Corporation.

Toestemming vragen

Ga na wanneer u schriftelijke toestemming van Microsoft nodig hebt en met wie u daarvoor contact moet opnemen. Klik voor meer informatie op Copyrights.

Handelsmerken (TM)/®

Deze website bevat richtlijnen die u helpen op de juiste manier gebruik te maken van handelsmerken en productnamen van Microsoft. Raadpleeg onze algemene
Richtlijnen voor handelsmerken als u op deze site geen richtlijnen vindt voor een bepaalde productnaam of een bepaald handelsmerk.

Wij raden u aan om contact op te nemen met uw juridische adviseur als u op u het antwoord op uw vraag niet op deze website vindt. Raadpleeg de pagina Copyrights als u toestemming nodig hebt voor het gebruik van zaken van Microsoft waarvoor een copyright geldt.

Microsoft behandelt geen specifieke aanvragen voor hulp bij het gebruik van haar handelsmerken of productnamen. Microsoft beantwoordt daarom geen vragen met betrekking tot voorgestelde namen of titels, productverpakkingen, advertenties, domeinnamen, marketingmaterialen of verwante zaken. Als uw vraag niet wordt behandeld in de richtlijnen van Microsoft, dan raden wij u aan uw juridisch adviseur te raadplegen.

Zonder af te zien van haar rechten, adviseert Microsoft anderen niet op het gebied van haar intellectuele eigendomsrechten. Microsoft staat geen naam, logo, handelsmerk of enig ander ontwerp toe dat kan worden verward met haar eigen handelsmerken. Raadpleeg uw eigen juridisch adviseur als u vragen hebt.

Als u vragen heeft over handelsmerken die betrekking hebben op een bestaande overeenkomst of andere zakelijke afspraak met Microsoft, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Microsoft. Deze zal, indien nodig, advies vragen bij de juridische afdeling van Microsoft.

De volgende koppelingen geven informatie en richtlijnen voor een juist gebruik van de handelsmerken, logo's en productnamen van Microsoft Corporation.
Copyright & Trademarks

Copyright & Handelsmerken

Copyrights
Toestemming copyright
Handelsmerken

© 2001 Microsoft Corporation.
Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden. Privacy-verklaring.

Deel: ' Toestemming voor copyright & richtlijnen voor handelsmerken '
Lees ook