Huizen, 24 januari 2000
 
 
Tom Coronel ziet af van aandelenplan "The Racing Dutchman"

Het initiatief van Tom Coronel om middels een publieke plaatsing van aandelen financiële middelen te werven, voor zijn entree naar de Formule 1, wordt niet doorgezet. Het lag in de planning om vrijdag aanstaande het plan publiekelijk te lanceren, met 12 februari als sluitingsdatum voor de inschrijving. Vervolgens zou op 15 februari bekend gemaakt worden of de stoel een feit zou zijn. Plotseling heeft er echter een verandering in het tijdschema van de teams, waarmee onderhandeld werd, plaatsgevonden. Zodat er geen gelegenheid meer is om via aandelen de benodigde fondsen te werven.

In een reactie zegt Coronel: "Natuurlijk ben ik zeer teleurgesteld, met name ook voor alle fans, die met zoveel vertrouwen het plan hebben gedragen. Vele duizenden aanvragen waren al binnen gekomen. De kans om een stoel te bemachtigen is kleiner geworden, maar nog niet verkeken. We zullen de komende week meer weten".

Ondertussen gaan de initiatiefnemers van The Racing Dutchman door om met de warmgelopen sponsors en founders Tom Coronel dit seizoen in een Formule 1 wagen te krijgen. Hierover zijn nog verschillende gesprekken gaande.  
 
 

Zoekwoorden:

Deel: ' Tom Coronel ziet af van aandelenplan 'The Racing Dutchman' '
Lees ook