--------------------------------------------------------------------------     Tom Dam accountmanager Benelux bij NETASQ     -------------------------------------------------------------------------- 

Beveiligingsexpert schroeft aanwezigheid in Nederland op Antwerpen, 26/04/2004

NETASQ, de grootste Europese leverancier van IPS Firewalls, heeft Tom Dam aangesteld als accountmanager voor België, Nederland en Luxemburg. Tom zal het indirecte verkoopkanaal in de Benelux beheren en ook uitbouwen.

NETASQ heeft Tom Dam vooral aangetrokken om in de Benelux nieuwe doorverkopers aan te trekken en alvast mogelijke grote klanten en lokale marktadviesbureaus van het productaanbod te overtuigen.

Tom weet van de hoed en de rand op het vlak van internetbeveiliging. Voor hij bij NETASQ aan de slag ging, was hij al werkzaam bij andere grote internet- en netwerkbeveiligers, zoals RedCreek, SonicWall and Lancope.

U kunt een foto van Tom Dam opvragen bij Steven Mertens (contactgegevens zie onderaan).
 --------------------------------------------------------------------------         END          -------------------------------------------------------------------------- 

Over NETASQ
NETASQ is de grootste Europese leverancier van IPS-Firewalls en VPN-oplossingen voor kleine tot middelgrote en grote ondernemingen alsook voor overheden. NETASQ onderscheidt zich van de concurrentie door een firewallaanbod met een geïntegreerd intrusion prevention system, nl. ASQ (Active Security Qualification).
NETASQ is opgericht in 1998 en heeft zijn hoofdkantoor in Villeneuve D'Ascq (France). Het bedrijf is wereldwijd aanwezig (600 partners verdelen NETASQ-oplossingen in 30 landen) en heeft eigen kantoren in België, Duitsland, Italië en Frankrijk. Voor meer informatie over NETASQ: www.netasq.com.
Journalisten
Voor meer informatie over deze aankondiging kunt u contact opnemen met: NewsEngine PR, Steven Mertens, 00 32 3 260 96 45, steven.mertens@newsenginepr.com.
NETASQ, Virginie Destombes, 00 33 320 619 630,
virginie.destombes@netasq.com
Ref.:NQ0008-309452


Zoekwoorden:

Deel: ' Tom Dam accountmanager Benelux bij NETASQ '
Lees ook