Gemeente Zaanstad

TONEELSTUK DE RAADSVERGADERING IN DE RAADSZAAL

Op dinsdag 7 december a.s. voert Nomade producties de tragikomedie 'De raadsvergadering' op. Deze komedie gaat over actuele en herkenbare thema's zoals die ook in de Zaanse gemeenteraad aan de orde kunnen komen. De voorstelling vindt plaats in het gemeentehuis van Zaanstad aan de Bannehof te Zaandijk en begint om 20.00 uur.

In deze productie brengt Nomade met veel theater, muziek, poppenspel en historische diabeelden de besluitvormingspraktijk in de lokale democratie in beeld. De toeschouwer kan zich herkennen in de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen: de liberaal, de confessioneel, de sociaal democraat en de stadsafgevaardigde. Kenmerkend voor deze productie is een grote dosis humor: Wat doet burgemeester Achterkamer met de uitkomst van het referendum over de nieuwbouwplannen in het polderdorp Achterdijk en zal de Hollandse burgervader het ontstane conflict overleven?

Kaarten voor deze voorstelling zijn gratis beschikbaar. Reservering is mogelijk bij de afdeling Bestuursondersteuning van de gemeente Zaanstad, tel. (075) 6553303.

Zaanstad, 30 november 1999

Deel: ' Toneeluitvoering De Raadsvergadering in raadszaal Zaanstad '
Lees ook