Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl


Maastricht, 8 april 2002

Top Tien bezetting bij Ordina Open

Hewitt, Escudé, Clijsters, Henin en Mauresmo naar Rosmalen

Op 17 juni gaat op het gras van Autotron Rosmalen de Ordina Open van start. Dit internationale tennistoernooi staat al jaren garant voor spectaculair tennis van het hoogste niveau. Ook dit jaar is het weer gelukt om de wereldtop naar Brabant te halen en zullen zeker vier top tien spelers hun opwachting maken.

Bij de mannen zal de nummer 1 van de ATP ranking (Entry List) Lleyton Hewitt zijn titel komen verdedigen. De Fransman Nicolas Escudé, tweevoudig winnaar van het ABN-AMRO tennistoernooi en de nummer 8 van de ATP Champions Race is eveneens van de partij. Sjeng Schalken draagt zorg voor Nederlandse inbreng. Ook de titelverdediger bij de vrouwen, Justine Henin de huidige nummer 8 op de SanexWTA lijst, is gecontracteerd. Haar 2001 mede finaliste en landgenote Kim Clijsters zal haar nummer 4 positie willen waarmaken en een serieuze gooi naar de titel doen. Op de spelerslijst staat verder de Franse toptien speelster Amelie Mauresmo en de Russische Elena Dementieva.

Het grastoernooi van Rosmalen draagt dit jaar voor het eerst de naam Ordina Open. Een nieuwe hoofdsponsor brengt een nieuw elan. De succesfactoren van het toernooi blijven gehandhaafd: vrouwen- en mannentennis van het hoogste niveau, een fantastische sfeer en uitstekende faciliteiten voor spelers en bezoekers. Er zijn echter ook veranderingen. Zo wordt de tribunecapaciteit op de bijbanen uitgebreid met circa duizend plaatsen. Het promo-dorp en het VIP-dorp zijn uitgebreid en voorzien van nog betere faciliteiten voor het publiek. Kortom, het toernooi krijgt een nieuw gezicht: een gezicht dat past bij het toernooi én bij titelsponsor Ordina, topspeler in de ICT-markt.

Kaarten voor de Ordina Open zijn te verkrijgen via de verkoopkanalen van Ticketservice: grote postkantoren, GWK stationskantoren, diverse VVV kantoren, de reserveringslijn 0900 - 3001250 en via www.ordina-open.nl.


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Top Tien bezetting bij Ordina Open '
Lees ook