Ingezonden persbericht


Persbericht

Voorhout, 16 februari 2011

Topa Verpakking breidt assortiment uit met nieuwe Bonus Tape Zelfklevende sluitingstapes besparen ruimte en zorgen voor 70% minder afval

Topa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft een aantal nieuwe typen Bonus Tape aan haar assortiment toegevoegd. Alle soorten Bonus Tape hebben een kartonnen kern die ruim 60% kleiner is dan bij traditionele rollen. Hierdoor zit er tot wel drie keer meer tape op een rol. Dit levert 70% minder afval en 40% ruimtebesparing op. Hierdoor is er tevens minder transport nodig en leveren de Bonus Tapes een bijdrage aan het verlagen van de CO2-uitstoot. Ook is het werken met Bonus Tapes gemakkelijker voor inpakkers omdat de rollen op de dispenser minder vaak verwisseld hoeven te worden.

Naast de reguliere Bonus Tape en Bonus Tape 2 is het assortiment van Topa Verpakking nu uitgebreid met de Bonus Tape 1, die zeer geschikt is voor het sluiten van lichtere dozen. Deze tape is dunner dan de standaard tape en heeft een snelle hechting. Verder biedt Topa Verpakking de milieuvriendelijke Bonus Tape W met een belijming op waterbasis. Deze is geschikt voor diverse ondergronden. Wanneer producten vervoerd worden die breekbaar zijn of voorzichtig behandeld moeten worden, dan is de Bonus Tape Breekbaar / Fragile de geschikte oplossing. Deze tape is bedrukt met diverse waarschuwingen naar keuze en tevens verkrijgbaar met Engelse tekst. Ook de overige typen Bonus Tape kunnen naar wens bedrukt worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Alle Bonus Tapes kunnen gebruikt worden in combinatie met een speciale dispenser voor geruisloze verwerking.

Neem contact op met Topa Verpakking voor de mogelijkheden via telefoon 0252-245245 of kijk op www.topa.nl. Bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen via de webshop, telefoon of per fax worden de volgende dag afgeleverd.

Deel: ' Topa Verpakking breidt assortiment uit met nieuwe Bonus Tape '


Lees ook