FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Toparrangeurs aan het werk op FloraHolland Trade Fair (28-02-03)

Naaldwijk- Max van de Sluis, derde op het WK Bloemsierkunst 2002, laat op woensdag 12 maart de onbeperkte mogelijkheden zien van het werken met bloemen en planten. Hij laat zich hierbij inspireren door de thema's Pasen, moederdag, Halloween en kerst. Demonstraties als die van Max van de Sluis en Johan Huisman zijn voor het eerst te zien op de FloraHolland Trade Fair.

Toparrangeurs Max van de Sluis en Johan Huisman geven op het trends- & conceptenplein meerdere malen per dag demonstraties voor kwekers, klanten en eindklanten om te laten zien hoe ze kunnen 'scoren' door toegevoegde waarde.
Bezoekers kunnen ook zelf aan de slag. Onder begeleiding van professionals kunnen ze zelf combinaties maken die aansluiten bij verschillende afzetsegmenten. Om het bezoekers gemakkelijk te maken heeft FloraHolland samen met haar kwekers alvast 250 feestdagaanbiedingen samengesteld, die meteen ingekocht kunnen worden. Deze aanbiedingen sluiten aan op de thema's Pasen, moederdag, Halloween en kerst. De aanbiedingen worden gepresenteerd in ruimtes die aangekleed zijn in de sfeer van de thema's om de bezoekers in de juiste stemming te brengen.

Happy Flower
Ook op een ander deel van de FloraHolland Trade Fair (het kwekersplein snijbloemen) is een arrangeur aan het werk. Speciaal voor snijbloemenkwekers en -kopers organiseert FloraHolland op donderdag 13 maart tussen 12.00 en 14.00 uur namelijk het Happy Flower. Onder het genot van een hapje en een drankje geeft arrangeur Johan Huisman een themapresentatie met snijbloemen.

Handels- en relatiebeurs
De FloraHolland Trade Fair is dé toonaangevende handels- en relatiebeurs in de sierteeltsector. Het vormt een goede afspiegeling van de marktplaats FloraHolland in al haar facetten. De FloraHolland Trade Fair biedt een unieke combinatie: het presenteren van verkoopklare producten, zodat kopers en hun klanten die kunnen vergelijken, en het aanknopen en versterken van contacten met andere partijen in de keten.
FloraHolland heeft vijf vestigingen verspreid over het land. Deze liggen nabij de sierteeltproductie- en afzetgebieden in Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk, Venlo en Eelde.

De FloraHolland Trade Fair wordt gehouden van 12 t/m 14 maart bij FloraHolland, vestiging Naaldwijk, Middel Broekweg 29. Bezoekers wordt gevraagd of zij zich bij binnenkomst willen registeren.

Openingstijden:
Woensdag 12 maart: 15.30 uur tot 21.00 uur
Donderdag 13 maart: 9.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 14 maart: 9.00 uur tot 16.00 uur

Fotobijschrift: toparrangeur max van de Sluis


---

Deel: ' Toparrangeurs aan het werk op FloraHolland Trade Fair '
Lees ook