Topbloemen.nl als beste uit bus bij Moederdagboeketten-test EditieNL


NIEUW-VENNEP, 20150508 -- In televisieprogramma EditieNL werd vrijdagavond een item getoond waarin een vijftal boeketten van online bloemenleveranciers besteld en getest werden. Uit de vier bezorgde boeketten koos Hollands Beste Bloemstylist winnares Sarah Dikker het boeket van Topbloemen uit als het beste. Sarah legde haar keuze uit: ''In dit boeket zitten mooie rozen, er zijn leuke soorten groen gebruikt en het tasje is helemaal top''. Ook kwam naar voren dat online bloemenleverancier Topbloemen.nl de goedkoopste van alle Moederdagboeketten levert.

EditieNL
Editie NL is een Nederlands nieuwsprogramma van RTL 4 en sluit aan bij het RTL Nieuws. Het programma besteedt aandacht aan achtergronden van binnenlands nieuws en aan onderwerpen die een reguliere nieuwsuitzending niet halen. Er wordt gewerkt met drie presentatoren en twee vaste invallers alsmede met een aantal wisselende verslaggevers in beeld in de uitgezonden items. Naar aanleiding van Moederdag werden er vijf bestellingen gedaan bij online bloemenleveranciers. Vier daarvan werden op tijd bezorgd op de redactie. Bloemenbezorgbedrijf Topbloemen.nl had de laagste prijs uit de beoordeelde boeketten en werd uitgekozen door Winnares Hollands Beste Bloemstylist Sarah Dikker als beste aanbieder.

Bloemen bezorgen op Moederdag
Oprichter Topbloemen Edwin Van Arkel heeft als passie: mensen blij maken met boeketten. Van Arkel legt uit: Ik hoorde van een vriend dat hij graag zijn moeder blij wilde maken met een boeket, maar er te laat achter kwam dat de lokale bloemist niet in het weekend bezorgde.' Bezorgen op Moederdag werd een feit en vindt dit jaar voor de 5de keer plaats. De afgelopen jaren bleek dit het enige bloembezorgbedrijf van Nederland die haar deuren op deze speciale zondag opende om bloemen te bezorgen. Vorig jaar reden er honderden busjes rond om duizenden boeketten met bloemen te bezorgen. Online zijn bloemen uit te zoeken naar persoonlijke smaak, de bezorging vindt plaats door één van de 500 lokale bloemisten. Het moederdagboeket van Topbloemen bleek het goedkoopste uit de EditieNL test.

Topbloemen: landelijk bloemenbezorgbedrijf opgericht in 1999 door Edwin van Arkel én vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (TV) en De Leukste Moeder Van Nederland (Radio, 100%NL.) zorgt voor het vijfde jaar op rij dat het mogelijk is om tijdens Moederdag bloemen te laten bezorgen én werd door EditieNL aanbevolen als beste keuze van online bloemenleverancier vanwege prijs en kwaliteit.
Meer informatie: https://topbloemen.nl

Bronnen:
Volledige item EditieNL test Moederdagboeketten: https://www.rtlnieuws.nl/editienl/web-ruikertje-voor-moeder


Deel: ' Topbloemen.nl als beste uit bus bij Moederdagboeketten-test EditieNL '
Lees ook