Topcadeau.nl lanceert webwinkelen volgens jaarplanner


“Snelheid alleen is ook niet alles”

MAASTRICHT, 20170522 -- Je cadeau een half jaar of misschien nog langer vooruit bestellen, wie zou dat nou willen? Toch zit daar veel logica in, als je wat dieper inzoomt op hoe consumenten tegenwoordig winkelen. Topcadeau lanceert daarom een website waar je je spullen volgens een jaarplanner online kunt bestellen.

Eenheidsworst
Het winkelen via internet zit dermate in de lift, dat er langzaam maar zeker een eenheidsworst dreigt te ontstaan. Iedere webwinkel adverteert met nog sneller, nog meer, nog goedkoper. De mensen achter Topcadeau waren daar wel een beetje klaar mee. Topcadeau: “Natuurlijk, ook wij leveren snel, goedkoop en noem het hele rijtje maar op. Iets dat ons echter op een bepaald moment begon op te vallen, waren bepaalde terugkerende kleine pieken bij onze online verkopen. Dat intrigeerde ons.”

Iedereen kent wel de jaarlijkse kerstgekte, maar inmiddels bestaat er blijkbaar ook zoiets als een paasgekte. Topcadeau: “Ja, dat klopt. De bekende feestfiguren zoals de Sint, de Kerstman en ook de paashaas lieten overduidelijk hun sporen na in onze voorraadregistratie. Maar toen we eenmaal echt inzoomden op de verkoopcurves, waren wij toch zeer verbaasd over wat we nog meer  tegenkwamen.”

Bevrijdingswinkelen
Topcadeau: “We konden ze op een gegeven moment allemaal moeiteloos eruit filteren. Vrouwendag, Bevrijdingsdag en Hemelvaart zijn van die typische dagen waarvan je niet verwacht dat daardoor je omzet stijgt. Toch was dat zo. Toen we eenmaal het patroon hadden herkend, zijn we ze allemaal in kaart gaan brengen. Wie bij ons op de site kijkt, zal zich echt erover verbazen wat ons land zoal viert.”

Inderdaad is het rijtje feestdagen op topcadeau.nl ongekend lang. Uiteraard is elke dag gekoppeld aan een hele rij producten, het blijft immers een webshop. Voor de volledigheid worden ook wat tips geven wat je zoal tijdens al die feestdagen kunt doen BEHALVE inkopen. “Je budget is immers beperkt, ook al verklaren we elke dag tot feestdag. Het moet wel leuk blijven”, beaamt Topcadeau inderdaad.

[beschrijving]

Persoonlijke jaarplanner
Topcadeau.nl is niet over een nacht ijs gegaan en is dan ook behoorlijk compleet. Behalve structurele feestdagen die voor elke Nederlander gelden, zijn ook de “persoonlijke” feestdagen opgenomen. Rijbewijs, verjaardag, dat soort zaken. Mooi is dat alles overzichtelijk en vooral compleet bij elkaar is gezet. Inclusief diverse kalenders, maanstandenoverzicht en vakantieoverzicht. “Wie nu nog over zijn jaarbudget heen gaat en klaagt over al die feestdagen, is het dan ook zelf schuld”, besluit Topcadeau.


Deel: ' Topcadeau.nl lanceert webwinkelen volgens jaarplanner '
Lees ook