Topjaar voor De Projectinrichter


De Projectinrichter sluit 2016 af met recordomzet

Purmerend, 20170104 -- Met de koers die De Projectinrichter in 2015 inzette leverde dit voor 2016 een recordomzet op. Meer aandacht voor de verschillende doelgroepen, zoals interieurarchitecten, projectmanagementbureaus en zakelijke markt èn het uitbreiden van het tender- en aanbestedingenteam zorgde voor meer en grotere orders.

In 2016 heeft De Projectinrichter, samen met verschillende partijen, onder andere de kantoren van Segway, Atlassian, Zumtobel, Service Now, Holland & Barrett, Zetacom, TAQA, Social Blue, Algemene Onderwijsbond, IGT en Shimano Benelux ingericht.

In het gemeentehuis van Purmerend is 5000 m² projecttapijt en 600 m² marmoleum gelegd en 15 filialen van De Hypotheker zijn voorzien van een nieuwe vloer met PVC-stroken en tapijttegels. Ook het Graafschap Collega in Doetinchem hebben we voorzien van 1500 m² tapijt.

De bijbehorende personele groei bleef ook niet achter en inmiddels werken er 27 medewerkers in de showroomvestigingen Purmerend en Rotterdam. Allemaal experts binnen hun vakgebied.

Groei in projectstoffering
Naast het leveren van kantoormeubelen stond 2016 in het teken van projectstoffering. Op de website www.deprojectinrichter.com/projectstoffering staan inmiddels 1000 producten van o.a. raambekleding tot harde vloeren en  projecttapijt en informatie over systeemwanden. In de showrooms zijn de meest actuele en complete stalen te zien èn te voelen.
Vanaf dit jaar werken we met twee experts voor projectstoffering, zodat De Projectinrichter nog beter in kan spelen op de wensen en behoeftes om een compleet pakket voor kantoorinrichting te realiseren.


Deel: ' Topjaar voor De Projectinrichter '


Lees ook