AutoRai

6-3-2003

Toponderscheiding voor MG TF in Nieuw Zeeland

Tijdens de jaarlijkse Auto van het Jaar verkiezing, georganiseerd door de auto-industrie in Nieuw Zeeland, is de MG TF door het medium Driver Magazine uitgeroepen tot Performance Car of the Year.

De MG TF werd voor de verkiezing geselecteerd vanwege zijn sportieve chassis-eigenschappen en indrukwekkende prestaties. Driver Magazine verklaarde de TF een bijzonder fijne auto te vinden, die een plezierig rijgedrag prima met serieuze prestaties weet te combineren. In de verkiezing versloeg de MG TF concurrenten als de HSV/Monaro, Maserati Coupé/Spyder en de Mitsubishi Diamante Ralliart.

Allan Dick lichtte de onderscheiding namens Driver Magazine toe: De nieuwe wielophanging karakteristieken van de MG TF 160, de vergrote torsiestijfheid van de carrosserie, de krachtigere motoren en de aantrekkelijke styling vormden alle belangrijke elementen voor de jury om de TF uit te roepen tot Driver Magazine Performance Car of the Year.

John Tweedy verklaarde namens MG Rover Group bijzonder verheugd te zijn met de onderscheiding. Dit succes, tijdens de eerste paar maanden van onze herintroductie in Nieuw Zeeland, bewijst opnieuw het grote enthousiasme dat in bestaande en nieuwe markten voor onze producten aan de dag wordt gelegd. Onderscheidingen als deze vormen een goede basis voor onze groei naar nieuwe, internationale marktgebieden.

Deel: ' Toponderscheiding voor MG TF in Nieuw Zeeland '
Lees ook