Ingezonden persbericht


Topsprekers aangekondigd voor het twaalfde Europees congres rond de vooruitzichten voor de pulp- en papiersector (Pulp and Paper Outlook)

BRUSSEL, January 13/PRNewswire/ --

RISI organiseert het twaalfde jaarlijks Europees congres rond de vooruitzichten voor de pulp- en papiersector in Amsterdam in Nederland van 9 tot 11 maart 2010. Tijdens het congres zal inzicht worden verstrekt in de nieuwste trends, uitdagingen en mogelijkheden voor de pulp- en papierindustrie. Leden uit de sector krijgen er een forum om deze onderwerpen te bespreken met collega's, industrieleiders en mogelijke klanten uit de hele wereld.

(Logo: https://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080521/NEW122LOGO)

Op het programma van dit jaar staan de onderstaande, bevestigde gastsprekers en panelleden:

-- Antonio Palacios Esteban, CEO, ENCE
-- Berry Wiersum, CEO, Sappi Fine Paper Europe -- Michal Jarczynski, CEO, Arctic Paper
-- Aida Greenbury, directeur Duurzaamheid, APP -- Bob Latham, directeur Duurzaamheid, PaperlinX Europe -- Laurel Brunner, algemeen directeur, Digital Dots -- Maria Enroth, partner, MSG Management Systems Group -- Bradford Gibbs, algemeen directeur, Morgan Stanley Investment Banking Division

Gegevens over andere gastsprekers en het programma zullen spoedig beschikbaar zijn. Op het programma van het congres staan ook de wereldbekende economen en ingenieurs van RISI die hun vooruitzichten zullen voorstellen voor de komende twee jaar inzake vraag en aanbod, rentabiliteit, investeringen en handel voor elke belangrijke pulp- en papierkwaliteit.

Bevestigde sprekers van RISI zijn:

-- Kurt Schaefer, vicepresident Vezels
-- Esko Uutela, econoom/analist Vezels
-- Sampo Timonen, directeur Europees grafisch papier -- Ken Waghorne, vicepresident Verpakking
-- Scott Howard, directeur Macro-economie
-- Orifjon Abidov, onderzoeksanalist
-- Jukka Kuntonen, benchmarkanalist

Vertegenwoordigers van toonaangevende pulp- en papierproducenten, financiële instellingen, leveranciers, vervoerbedrijven, drukkerijen, uitgeverijen en eindgebruikers zullen in maart op de conferentie in Amsterdam aanwezig zijn.

De uiterste datum voor voorverkoop en hotelboekingen is 5 februari 2010!

Programma-updates vindt u op: www.risi.com/euroconf

StepChange Consulting heeft een overeenkomst gesloten als een officiële sponsor van de conferentie.

Andere sponsors zijn welkom. Gegevens vindt u op https://www.risi.com/events/euro_conf/sponsoropps.html. U kunt ook e-mailen naar advertising@risi.com.

RISI

RISI is de toonaangevende informatieverstrekker voor de internationale sector van bosbouwproducten. Het bedrijf werkt met klanten uit de branches van pulp en papier, houtproducten, hout, textielstoffen, nonwovens (vezelvliezen), drukkerijen en uitgeverijen om hen te helpen betere beslissingen te nemen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston (Bedford), Massachusetts, in de VS. RISI heeft kantoren in Brussel (België), Atlanta, Georgia (VS), San Francisco, California (VS), Portland, Oregon (VS), Sao Paulo (Brazilië), Sjanghai (China), Singapore, Helsinki (Finland) en Charlottesville, Virginia (VS). Meer informatie kunt u lezen op www.risi.com.

Deel: ' Topsprekers aangekondigd voor het twaalfde Europees congres rond de .. '


Lees ook