Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 14 juni, 2002

TORNADO INSIDER organiseert derde UpStart Europe Conferentie

UpStart Europe 2002 richt zich op succesvolle business- strategieën tijdens tweedaagse conferentie in Noordwijk.

Tornado Insider organiseert van zondag 23 tot en met dinsdag 25 juni a.s. voor de derde achtereenvolgende keer de Europese technologieconferentie UpStart Europe.
De conferentie vindt plaats in hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. UpStart Europe is de jaarlijkse bijeenkomst van vertegenwoordigers van tal van creatieve en innovatieve high-techbedrijven, bekende technologie-ondernemingen en investeringsbedrijven.

Determined 2 Win

De conferentie heeft dit jaar als thema de succesvolle businessstrategieën die zijn toegepast door degenen die de grote shake out van 2001 hebben overleefd. Daarnaast zullen presentaties gehouden worden door geselecteerde bedrijven uit de Top 25 van de Tornado 100, de index van Tornado Insider met de succesvolste technologiebedrijven momenteel in Europa.

"Dit jaar richten we ons meer op het verschaffen van praktische informatie aan startende bedrijven die vastbesloten zijn succesvol te zijn ook in moeilijke tijden", aldus Ron Groen, CEO van Tornado Insider Media. "Het afgelopen jaar hebben startende bedrijven in Europa aangetoond, ondanks tegenslagen, succesvol te kunnen zijn. Upstart Europe 2002 zal met name de strategieën presenteren die succesvolle bedrijven hebben ontwikkeld en tegelijkertijd een forum bieden waar men van elkaar leert en zaken kan doen."

Het programma bestaat uit inleidingen van vooraanstaande sprekers uit de Europese technologiewereld. Zo zullen Cor Stutterheim, CEO van CMG; Laurence Alexander, CEO van 2 Online; Richard Barrington, Director of Industry van e-Envoy; Roel Pieper, Voorzitter van de RvB van Favonius Ventures; Joe Schoendorf, partner van Accel Partners en Martin Varsavsky, voorzitter en oprichter van Jazztel, inleidingen houden.

"UpStart Europe is een evenement dat het meest uitgebreide overzicht biedt van wat zich in Europa op technologiegebied afspeelt" zegt Larry Lopez, Senior Vice President and Managing Director van Silicon Valley Bank. " Er is in Europa geen evenement dat zoveel biedt en zoveel inzicht geeft als dit".

UpStart Europe 2002 zal ook de winnaars bekend maken van de Tornado Insider Science2Market Innovation Challenge, toegekend aan nieuwe en veelbelovende technologieprojecten die zijn opgezet door Europese universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven.

Nader informatie en registratie
Nadere details en de mogelijkheid in te schrijven voor het congres zijn te vinden op de website : Tornado Insider
Tornado Insider werd eind 1998 opgericht, het eerste mediabedrijf dat ondersteuning bood aan de nieuwe pan-Europese technologie industrie, door ondernemers, investeerders, service providers en andere participanten te voorzien van alle relevante informatie, nodig om met succes te kunnen opereren in Europa's high tech economie. Door een platform te bieden aan alle relevante spelers binnen de industriële en geografische grenzen en door middel van een uitgebreide mix van nieuws, analyses, onderzoek, video en conferenties speelt Tornado Insider een vitale rol wanneer het gaat om het helpen van Europa's ondernemers en investeerders bij het ontwikkelen van grote bedrijven.
Tornado Insider voorziet de industriële analisten uit de gehele wereld van een pan-Europese visie op de technologische industrie in Europa door middel van onderzoek, artikelen en evenementen.
www.tornado-insider.com


---

---

---

Deel: ' Tornado Insider organiseert derde UpStart Europe Conferentie '
Lees ook