Ingezonden persbericht

Logo_TOSHIBA_Leading_Innovation_RGBlowrez

()

PERSBERICHT

Toshiba introduceert digitale fotolijst met multimediafuncties

Elegante 8-inch Gigaframe Q8 geeft zowel foto's als video's en muziek weer

Breda, 6 mei 2008 - Toshiba Information Systems Benelux, leverancier van portable computers en toebehoren, versterkt zijn portfolio digitale fotolijsten met de introductie van de Gigaframe Q8 voorzien van 8-inch scherm. Deze digitale fotolijst biedt een uitgebreide multimedia-ervaring door niet alleen digitale foto's, maar ook videoclips en muziek weer te geven. De Gigaframe Q8 is, naar verwachting, in het tweede kwartaal van 2008 beschikbaar.

Opt_Gigaframe_Feb08_05

Opt_Gigaframe_Feb08_03

"Nu digitale content, zoals foto's video's en muziek, steeds populairder wordt, bestaat er behoefte aan aantrekkelijke apparatuur om deze weer te geven, zowel thuis als op het werk," zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. "De lancering van dit geavanceerde, eigentijdse accessoire past binnen Toshiba's streven om consumenten een aangename multimediabelevenis te bezorgen."

Met de Gigaframe Q8 kunnen gebruikers eenvoudig hun digitale content tonen en delen, zelfs in slideshow-modus: met zijn beeldverhouding van 4:3 is de nieuwe digitale fotolijst perfect afgestemd op het formaat van de meeste digitale foto's. De resolutie van 800 x 600 pixels staat borg voor heldere, schitterende foto's. En dankzij zijn twee geïntegreerde stereoluidsprekers (2 x 0,5 Watt) kan de fotolijst zelfs als mp3-speler gebruikt worden. Aanraakgevoelige on-screen knoppen met blauwe ledverlichting geven toegang tot extra toepassingen, zoals scherminstellingen, kalender en klok.

De Gigaframe Q8 beschikt over een geïntegreerd 128 MB flashgeheugen om digitale content op te slaan, maar ondersteunt ook geheugenkaarten als SD, MMC, MS en xD. Essentiële onderdelen als een verstelbare standaard, een USB 2.0-kabel, een AC/DC-adapter en een verkorte gebruikershandleiding worden standaard meegeleverd.

PERSARCHIEF

FOTO'S

Over Toshiba

Toshiba Information Systems Benelux is een dochteronderneming van de Computer Systems Division van Toshiba Europe GmbH, vooraanstaand leverancier van portable computers en toebehoren. Het moederbedrijf van Toshiba Europe GmbH, Toshiba Corporation, een van de grootste computer- en elektronicabedrijven ter wereld, is een toonaangevende fabrikant van informatie- en communicatiesystemen, elektronische componenten, consumentenproducten en power systems. Door deze uiteenlopende activiteiten te integreren, consolideert het bedrijf zijn positie als innovator op het gebied van geavanceerde componenten, producten en systemen. Toshiba heeft wereldwijd meer dan 191.000 medewerkers in dienst. De jaaromzet bedraagt 60 miljard US$ (2007).

Meer informatie: www.computers.toshiba.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u op de bovenstaande link 'FOTO'S' in de balk klikken of contact opnemen met een van bovengenoemde contactpersonen.

Contactgegevens:

Toshiba Information Systems Benelux

Lieven de Meester

Tel. +31 (0)76 - 5438720

lieven.de.meester@toshiba.be

The Communication Force

Caroline Breure

Tel. +31 (0)23 - 5656850

carolineb@communicationforce.com

Deel: ' Toshiba introduceert digitale fotolijst met multimediafuncties '


Lees ook