PERSBERICHT

Total Web Financial System van HFN gebaseerd op Sybase

Maarssen, november 1999 - Home Financial Network (HFN) gaat zijn Total Web Financial System baseren op de Financial Server van Sybase. Het nieuwe systeem biedt een compleet platform voor financiële dienstverlening op Internet.

Het in de ontwikkeling van e-finance Web-sites gespecialiseerde HFN richt zich met het Total Web Financial System op banken die hun zakelijke en particuliere klanten volledige dienst-verlening op het Web willen geven. Het gaat daarbij niet alleen om betalingsverkeer, maar ook om aandelentransacties en - bijvoorbeeld - bemiddeling bij verzekeringen.

HFN levert het Total Web Financial System als ‘turn-key’ oplossing en volledig afgestemd op de eisen van de betrokken financiële instelling. De erin geïntegreerde Sybase Financial Server biedt daarbij een groot aantal mogelijkheden voor communicatie met andere financiële systemen - op het Web zowel als in andere netwerken. De server beschikt daartoe over alle belangrijke protocollen, waaronder OFX, FIX en S.W.I.F.T.

HFN
Home Financial Network, Inc. is gespecialiseerd in de ontwikkeling van financiële systemen voor het Web. Met het Total Web Financial System en de op Java gebaseerde Stage III architectuur biedt HFN financiële organisaties alle noodzakelijke instrumenten, technologie en diensten voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten via Internet. Meer informatie over HFN is te vinden op https://www.hfnweb.com.

Sybase
Sybase Inc.(Nasdaq: SYBS) is één van de grootste onafhankelijke software leveranciers ter wereld. Het bedrijf ontwikkelt en levert ‘end-to-end’ oplossingen voor het realiseren van geïntegreerde, bedrijfsomvattende informatiesystemen. De applicaties en tools van Sybase integreren toepassingen, gegevens en ‘content’ tot één logisch geheel. Daarbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve ‘embedded’ en mobiele toepassingen, datawarehouses en alle mogelijkheden van Internet en intranetten. Deze producten worden ondersteund door de Enterprise Information Portal (EIP) strategie waarmee Sybase invulling geeft aan alle facetten van e-Business. De klantenkring van Sybase omvat toonaangevende, internationale bedrijven uit de financiële dienstverlening, de telecommunicatie-industrie, de gezondheidszorg, (semi-)overheden en uitgeverijen.

Deel: ' Total Web Financial System van HFN gebaseerd op Sybase '
Lees ook