Tour Edge demodag op Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen


Laat uw golfset aanmeten door Walther Bouckaert

ZEIJERVEEN, 20080916 -- In samenwerking met de Drentsche Golf & Country Club geeft Tour Edge, bekend van de Exotics-, Bazooka- en Geomax lijnen, zondag 21 september 2008 van 11:00 - 15:00 een demodag. Golfliefhebbers kunnen hier geheel vrijblijvend de verschillende woods en ijzers uit proberen. Deze demodag zal plaatsvinden op golfbaan de Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen - zie voor adresgegevens www.dgcc.nl

De demodag zal ondersteund worden door "Walther Bouckaert" .
Op dit moment een van de hoogst opgeleide clubfitters van Europa en geeft o.m. advies aan verschillende dames tijdens de Europese Tour.
Met zijn meetapparatuur kan hij iedereen onafhankelijk advies geven, bij wie welke Tour Edge woods of clubs precies passen, zodat u nog meer resultaat en plezier uit uw spel haalt.

Op de demodag is het mogelijk om een op "maat" aangemeten set direct mee te nemen. Indien niet voorradig wordt het binnen 5 werkdagen kosteloos thuis gestuurd.

Gedurende de demodag zijn er verschillende activiteiten, w.o. korting op aanschaf van de aangemeten set of driver. Onder alle bezoekers worden aan het eind van de demodag twee Tour Edge Backdraft Putters verloot.
Ervaring uit voorgaande demodagen leert dat inschrijving gewenst is. Dit kan via de contactpagina van www.theteebox.nl


Deel: ' Tour Edge demodag op Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen '
Lees ook