Touringcarbedrijf Van Heugten Tours erkend door SKTB


Den Haag, 20170202 -- Met gepaste trots laten wij weten dat met ingang van 01 februari 2017 Touringcarbedrijf Van Heugten Tours uit Den Haag officieel is erkend als ISO gecertificeerd Keurmerk Touringcarbedrijf.

Touringcarbedrijf Van Heugten Tours erkend door SKTBHet keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB) en hiermee wordt o.a. door middel van een onafhankelijke toetsing de veiligheid in en om de touringcar geborgd. Voor onze klanten biedt de erkenning bij SKTB extra garanties op het gebied van o.a. de veiligheid en het comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche.

De constante kwaliteitszorg leidt er toe dat Touringcarbedrijf Van Heugten Tours als erkend Keurmerk Touringcarbedrijf zich met recht specialist in het vervoer per touringcar mag noemen. Op basis van het kwaliteitshandboek vindt voortdurend interne controle plaats, terwijl een onafhankelijke auditinstelling geregeld externe controles uitvoert. Daarmee heeft de passagier de beste dienstverlening voor al het toeristisch, zakelijk en recreatief vervoer. Veiligheid, comfort en service staan bij ons voorop.

Daarnaast zijn voor Touringcarbedrijf Van Heugten Tours zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie belangrijke beleidsprioriteiten. Middels een hecht team van vakbekwame medewerkers, een modern wagenpark en een goed functionerende organisatie, resulteert dit in een hoge kwaliteit van onze dienstverlening en tevreden klanten. Een intensieve en open communicatie, wederzijds vertrouwen en het continue verbeteren en innoveren van onze dienstverlening zijn de bouwstenen van het busbedrijf.

De bedrijfsvoering wordt jaarlijks onafhankelijk beoordeeld door Kiwa, een internationale certificeringsinstelling. Het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, het Veiligheidsdocument SKTB en de NEN-EN-ISO ISO 9001:2015 normeisen, geeft Touringcarbedrijf Van Heugten Tours het recht de erkenning van een ISO gecertificeerd Keurmerk Touringcarbedrijf te voeren.


Deel: ' Touringcarbedrijf Van Heugten Tours erkend door SKTB '
Lees ook