Tower Technology voorkeursleverancier van Australische overheid

Mondiale ervaring in document- en content-management bepalend

Amsterdam, 6 juni 2002 - Tower Technology, leverancier van invoer- en verwerkingssystemen voor documenten en content, is door de overheid van New South Wales (Australië) op de lijst van preferred suppliers geplaatst voor de levering van Tower IDM. Voor overheidsinstellingen betekent dit, dat zij geen langdurige en kostbare selectieprocedures meer hoeven te doorlopen. De voorkeurspositie geldt voor vier jaar.

Tower IDM is een schaalbaar, webgebaseerd documentverwerkingssysteem en content-opslagplaats voor het beheer van alle vormen van ongestructureerde zakelijke informatie, zoals e-mail, web content, afschriften, rekeningen en kantoordocumenten. Het vastleggen en het opslaan van documenten verlopen direct via object file-nummers (OFNs) of URLs.

Noel Jones, Managing Director Tower Technology Australië: "Tower Technology werkt overal ter wereld al nauw samen met diverse overheden. De uitverkiezing van Tower Technology en Tower IDM door de regionale overheid van New South Wales volgt op het voornemen van de Australische overheid om een volledige e-government-omgeving in te richten. Het feit dat Tower IDM daarin een centrale rol gaat vervullen, is voor Tower Technology een duidelijke bevestiging van de kwaliteit van haar softwareproducten en diensten."

Van doorslaggevend belang voor de toekenning van de voorkeurspositie was Towers T2 e-Records-systeem. T2 e-Records is een schaalbaar elektronisch documentmanagementsysteem specifiek voor overheidsinstellingen. T2 e-Records verzorgt de verwerking van inkomende transacties én documenten die binnenshuis op een desktop worden geproduceerd. In combinatie met Tower Technology's workflow-onafhankelijke IDM Case Management-suite hebben overheidsinstellingen altijd en overal actief toegang tot alle transacties en documenten.

De oplossingen van Tower Technology zijn sterk gericht op e-business en e-government. WebCapture is het nieuwste product in de Tower-productsuite. WebCapture is een systeem voor het integraal opnemen en reproduceren van alle pagina's van een websessie, die betrekking hebben op een bepaalde e-business-transactie, met inbegrip van alle relevante context.

Over Tower Technology
Tower Technology is leverancier van oplossingen op het gebied van Transaction-Content Processing. Tower specialiseert zich daarbij op het ontwikkelen en inzetten van infrastructurele software voor het vastleggen, valideren en verwerken van e-business-transacties. Towers expertise op het gebied van e-business maakt het bedrijven mogelijk om nieuwe en bestaande bedrijfskritische applicaties efficiënter in te zetten via het web. De integratie van back-office-processen en al aanwezige gegevens met het web leidt tot hogere inkomsten, kortere transactietijden en lagere kosten. Tower Technology bedient klanten over de gehele wereld en is bekend van het afleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Hoofdvestigingen bevinden zich in Noord-Amerika, Europa en Australië. Meer informatie is te vinden op: www.towertech.com.

Voor meer Informatie
Tower Technology
Suzanne Marwood
020-3012265
suzanne.marwood@towertechnology.co.uk

Whizpr
Peter Sips
0317-410483
tower@whizpr.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Tower Technology voorkeursleverancier van Australische overheid '
Lees ook