In het kader van de beurs Evenement 2000, de grootste beurs voor de evenementenindustrie in Nederland, welke woensdag 22 en donderdag 23 maart in Utrecht georganiseerd wordt heeft ons bedrijf een paar aardige nieuwsfeiten te melden.

Persbericht
21 maart 2000

Feestelijk zakendoen via het internet!
Dat ook de evenementenorganisatiebranche het internet steeds vaker als medium weet te vinden en het via Het Net feestelijk zakendoen kan zijn mag blijken uit het feit dat er afgelopen weekend maar liefst fl.33.000,- is betaald voor de overname van de internetdomeinnaam www.feestje.nl.

Dit meldt TradeWeb, verkoper van bovenvermelde domeinnaam, voorafgaand aan Evenement 2000, de toonaangevende beurs voor de evenementenbranche in ons land.
Op deze beurs, welke vandaag en morgen wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht zijn talloze partylocaties, cateraars,
evenementenorganisatiebureaus en dus ook internetbedrijven vertegenwoordigd. Vooral de internetbedrijven doen hun best om opdrachtgevers te winnen door zelfs complete personeelsfeesten gratis aan te bieden.
Dat de verkopers van de naam feestje.nl hals over kop hun tweede evenementensite topfeest.nl in de lucht hebben moeten brengen om de sterk stijgende aantallen feestgangers van dienst te kunnen blijven, mag de pret hierbij niet drukken.
De beurs Evenement 2000 duurt tot morgen en is tussen 14.00 en 22.00 uur toegankelijk voor iedereen die iets met evenementen-organisatie te maken heeft.

Einde bericht.

Chris van Vleuten
directeur TradeWeb
Velsen-Zuid

tel. 0255 - 512 674
info@tradeweb.nl
www.tradeweb.nl

Deel: ' TradeWeb op beurs 'Evenement 2000' voor evenementenindustrie '
Lees ook