Ingezonden persbericht

Zoekmachine Ilse accepteert in september/oktober geen nieuwe URL aanmeldingen.

Ilse maakt vandaag op haar website onder "aanmelden" bekend dat in september/oktober geen URLs kunnen worden aangemeld. Wegens onderhoudswerkzaamheden aan haar zoekmachine kunnen nieuwe aanmeldingen niet worden verwekt tot medio oktober (http://info.ilse.nl/aanmelden).

Munneke (Directeur Traffic4u) vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat Ilse nieuwe zoekmachine software wil implementeren, waarschijnlijk de Fast technologie (http://www.fastsearch.com/). Traffic4u houdt zich bezig met optimaal positioneren van haar klanten in zoekmachines en volgt zodoende de ontwikkelingen op de voet. Paul Molenaar (Directeur Ilse) zei desgevraagd tegenover Traffic4u dat ilse dit najaar gaat veranderen van technologie, de keuze voor Fast of Google was nog niet bekend.

Door het niet opnemen van nieuwe URLs voor een periode van 1 tot 2 maanden zal de grootste zoekmachine van Nederland Ilse, bij een zoekopdracht helaas niet de meest geactualiseerde sites kunnen tonen. Het grote voordeel van Ilse ten opzichte van andere zoekmachines (Google, Vindex, Altavista, Lycos) was dat via Ilse de meest actuele informatie kon worden gevonden; aangemelde sites werden meestal binnen een dag beschikbaar voor zoekopdrachten.

Zolang er bij Ilse geen mogelijkheid is voor het aanmelden van een website biedt Traffic4u iedereen de service om op haar website (www.traffic4u.nl) een URL snel en eenvoudig te plaatsen. Traffic4u zal op het moment dat de zoekmachine van Ilse wederom operationeel is, de URL gratis aanmelden en dit per email bevestigen aan de aanvrager.

Trafiic4u optimaliseert websites van haar klanten zodat zoekmachines deze goed kunnen indexeren, waardoor bij relevante zoekopdrachten de site van de klant of het merk gemakkelijk worden gevonden. Tevens biedt Traffic4U aanverwante diensten, zoals consultancy m.b.t. Search Engine Positioning.

Noot Voor redactie-- Niet voor publicatie:

Company: Traffic4U
Name: Gert-Jan Munneke (Founder & Director)
Business Address: Steentilkade 6a, 9713 GB Groningen
Business: +31 (050) 3604664
Business Fax: +31 (050) 5892366
E-mail: munneke@traffic4u.nl
Web Page: http://www.traffic4u.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Traffic4U schiet zoekmachine Ilse te hulp '
Lees ook