Training Conflicthantering

Over het praktisch en positief omgaan met conflicten

FNV Formaat biedt op 35 plaatsen in het land regelmatig de Training Conflicthantering aan. In mei 2003 gaat de eerstvolgende training van start. Wilt u meer inzicht in hoe conflicten ontstaan? Bent u bereid te kijken naar uw eigen gedrag? Bent u nieuwsgierig naar andere manieren om constructief om te gaan met conflicten? Dan is deze training iets voor u! Zowel FNV-leden als niet-FNV-leden kunnen deelnemen.

De training bestaat uit vier avonden. We besteden aandacht aan verschillende soorten conflicten en aan de positieve en negatieve effecten ervan. U onderzoekt uw stijl bij het omgaan met conflicten en wat u daarin wilt veranderen. In de training ligt de nadruk op het oefenen van belangrijke vaardigheden. In een veilige sfeer kunt u andere manieren uitproberen om met conflictsituaties om te gaan. U krijgt achtergrondinformatie over conflicten in de vorm van een leesmap toegestuurd. U ontvangt een certificaat als u de training heeft afgerond.

Voor wie?

Deelname aan de training is open voor zowel FNV-leden als niet-FNV-leden.

Kosten

Voor leden van een van de FNV-bonden zijn de kosten ¬ 25,-. Niet FNV-leden betalen ¬ 60,-.

Hoe en waar?

De training bestaat uit vier avondbijeenkomsten van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur. U werkt in een groep van minimaal tien en maximaal twaalf deelnemers. De training wordt door ervaren vrijwilligers begeleid. Zij zijn daarvoor getraind door opleiders van FNV Formaat. De plaatsen waar gestart wordt met de training vindt u in onze folder. De folder kunt u bestellen via www.fnvformaat.nl/ledenscholing.htm of u kunt contact opnemen met het Secretariaat Ledenscholing, telefoon: 0348-497204.

Zoekwoorden:

Deel: ' Training conflicthantering over praktisch omgaan met conflicten '
Lees ook