Transformatie De Winter Adviesgroep naar ASBR


Strategische herorientatie full service HRM dienstverlener

NOORD NEDERLAND, 20100414 -- De Winter Adviesgroep, opgericht in 1991, is de afgelopen jaren sterk gegroeid, zowel autonoom als door de overnames van Inplacement (2006) en de Compaz Bedrijfsadviesgroep (2008). De markt is in beweging, wij zijn ambitieus. Tijd voor een strategische herorintatie, een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een adequate dienstverlening. Werkend vanuit de vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Hoogezand.

Wij krijgen een nieuwe naam! Vanaf 15 april heten wij - en al onze bedrijfsonderdelen - ASBR. De nieuwe naam is na een strategische herorintatie een weerspiegeling van de kernwaarden die ons hebben gebracht waar we nu staan: Ambition, Skills, Brains en Resources. Kernwaarden die wij de komende jaren verder gaan uitdiepen ten behoeve van onze klanten in Noord-Oost Nederland, organisaties die geloven in resultaten en die hiervoor de beste mensen willen inzetten.

Op het gebied van HRM en Recruitment zullen De Winter Consultancy en Inplacement de krachten vanaf 15 april definitief bundelen onder de nieuwe naam ASBR YouManagement. Beide bedrijven hebben in een twintig jarige historie haar toegevoegde waarde en bestaansrechts ruimschoots bewezen. We nemen afscheid van de vertrouwde namen om terug te komen met een nieuw totaalconcept en n loket voor HRM en recruitment. Naast projectmatige inzet van HRM professionals, bieden we vanaf 15 april vanuit ASBR YouManagement een totaalpakket aan recruitment vanaf HBO-niveau middels media/executive search, file search, detachering en interim management. Ook Compaz en De Winter Subsidium zullen de specialistische dienstverlening onder de nieuwe namen ASBR Compaz en ASBR Subsidium en als prominent onderdeel van ASBR voortzetten.

Voor verdere informatie; zie www.asbr.nl.


Deel: ' Transformatie De Winter Adviesgroep naar ASBR '
Lees ook