Transport Online lanceert banensite


transport-vacatures.nl voor transporterend Nederland

DAMWOUDE, 20110618 -- Vrijdag 17 juni heeft Transport Online, de meest bezochte nieuwssite voor de transportsector, www.transport-vacatures.nl gelanceerd. Op deze banensite ontmoeten werkgevers en werkzoekenden elkaar.

Transport Online begon enkele jaren geleden met een extra service voor de bezoekers van Transport Online. Men kon op eenvoudige wijze zelf vacatures plaatsen. Daar was geen ingewikkelde registratie voor nodig en men kon toch zijn/haar vacatures zelf aanpassen of verwijderen. De afgelopen maanden kwam het aanbod van vacatures op Transport Online in een stroomversnelling en bleek het huidige systeem niet overzichtelijk meer.

Daarom werd besloten tot een volledig nieuw, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem.  Transport Vacatures is volledig gericht op banen in de transportsector. Dit beperkt zich niet alleen tot het wegvervoer maar ook de binnenvaartsector, luchtvaartsector en de spoorvervoersector wil men op Transport Vacatures de ruimte geven.

Met transport-vacatures.nl kunnen werkzoekenden in de transportbranche eenvoudig en in één oogopslag bladeren door vacatures die voor hen interessant zijn. Zonder eerst diverse zoekwoorden te moeten invullen op banensites die voor elke sector bedoeld is.

Gratis registratie

Voor werkzoekenden is het gebruik van de banensite helemaal gratis. Zij kunnen gratis hun CV online plaatsen. Tevens kunnen zij een ‘Vacature Search Agent’ instellen. Hier kan men voor zichzelf relevante vacatures opgeven. Men krijgt dan een e-mail zodra er een vacature wordt geplaatst die aan de zoekwoorden van de werkzoekende voldoet.

Werkgevers kunnen zich tevens gratis registreren. Als extra kunnen zij een bedrijfsprofiel aanmaken waar zij wat meer over hun bedrijf kunnen vertellen. Dit is voor de werkzoekende ook prettig. Men kan zo rustig door de diverse bedrijven heen bladeren en kijken of dit een bedrijf is dat ze aanspreekt. Tevens kunnen werkgevers door middel van een zoekfunctie door de online geplaatste CV’s van werkzoekenden heen bladeren op zoek naar een geschikte kandidaat voor hun te vervullen vacature.

Credits

Het plaatsen van vacatures gaat met zogenoemde ‘credits’. Een werkgever die zich aanmeldt op www.transport-vacatures.nl  krijgt 1 credit gratis. Dit is voldoende om één vacature gratis te plaatsen. Wil men deze vacature ook als TOPBAAN aanmerken of meer vacatures plaatsen, dan heeft men extra credits nodig. Deze credits zijn eenvoudig online te bestellen en te betalen middels het iDeal-systeem. Mede mogelijk gemaakt door het betaalsysteem Mollie. Dit zorgt ervoor dat men veilig en vertrouwd kan betalen. De prijs van de credits varieert. Naar gelang men meer credits aanschaft betaalt men minder per credit. Zo kan men al vacatures plaatsen vanaf € 39,- per vacature!

Actie

Kortom; bent u op zoek naar een baan in de transportsector of heeft u als bedrijf of uitzendbureau in de transportsector een vacature te vervullen? Kijkt u dan eens verblijvend rond op www.transport-vacatures.nl  en meldt u aan! Meldt u zich als werkgever vóór 1 juli aan dan ontvangt u in plaats van 1 credit, 2 credits. Zodat u een vacature gratis kunt plaatsen en deze ook als TOPBAAN kunt plaatsen, of de credit bewaren voor nog een vacature.


Deel: ' Transport Online lanceert banensite '
Lees ook