Transport Online lanceert nieuws & rijverboden App


Nieuws, vrachtuitwisseling en Rijverboden in één handige app

DAMWOUDE, 20130913 -- Op veler verzoek lanceert Transport Online, de grootste transport website van Nederland, de Transport Online App. Met de Transport Online app kunt u waar u ook bent op de hoogte blijven van het actuele nieuws in de transportsector. 24 uur per dag, zeven dagen in de week kunt u via uw smartphone volgen wat er zich in de transportwereld afspeelt.

Maar er is meer! Naast nieuws en achtergronden biedt de Transport Online app ook de actuele rijverboden. De standaard rijverboden voor elke week maar ook actuele rijverboden die bijvoorbeeld vanwege extreme weersomstandigheden worden afgegeven zullen in de app zichtbaar zijn.

Voor de transporteurs is de functionaliteit ‘vrachtuitwisseling’ ingebouwd. In dit gedeelte kunt u de laatste aangeboden en gezochte vrachten raadplegen. Zo kunt u heel eenvoudig kijken of u een extra vracht kunt meepakken onderweg.

De Transport Online app is er in twee versies: Transport Online Free, de gratis versie met reclame- uitingen, en Transport Online Premium, een betaalde versie, verkrijgbaar voor € 1,79, zonder reclame-uitingen.

Volgens eigenaar van Transport Online, Esther van der Wal-de Vries, was er veel behoefte aan een dergelijke app: “De redactie heeft veelvuldig het verzoek gekregen om een Transport Online app te lanceren. Zodat ook op de smartphone ons nieuws goed leesbaar is. Daarnaast is het voor met name chauffeurs die internationaal rijden een uitkomst dat zij nu de actuele rijverboden op hun smartphone kunnen checken terwijl zij onderweg zijn. Zo blijft men altijd goed geïnformeerd.”

De Transport Online app is vanaf nu te downloaden in de Google Playstore. De app is ter beoordeling aangeboden aan Apple en zal binnen enkele weken ook verkrijgbaar zijn in de Apple Store, tevens in een gratis en een betaalde versie.

Transport Online
Transport Online is op dit moment de meest bezochte transportsite van Nederland. Ruim 210.000 unieke bezoekers, met ruim 2,4 miljoen pageviews, weten de website van Transport Online elke maand te vinden en dit aantal is nog elke maand groeiende. Transport Online richt zich op de transportsector in de breedste zin van het woord. Naast elke dag het laatste nieuws biedt Transport Online ook de mogelijkheid om vacatures te plaatsen, vrachten aan te bieden en/of te zoeken, truck occasions te plaatsen, rijverboden te raadplegen en allerhande andere informatie te raadplegen. Dit alles, in tegenstelling tot andere websites, volledig gratis.


Deel: ' Transport Online lanceert nieuws & rijverboden App '
Lees ook